Libnet.ro
UNICEF

12:00

Accident teribil pentru cantareata Cristina Spatar. Bolidul ei, facut praf

Adevărul Adevărul,
Accident teribil pentru cantareata Cristina Spatar. Bolidul ei, facut praf

Artista a fost implicata intr-un accident de circulatie petrecut, miercuri, in comuna Crevedia, din Dambovita. Accidentul a avut loc in fata unei biserici. Anuntul a fost facut de sotul ei, Alin Ionescu, pe Facebook. continuă pe Adevărul

Cantareata Cristina Spatar a fost implicata intr-un accident teribil in judetul Dambovita

Cantareata Cristina Spatar a fost implicata intr-un accident rutier, produs miercuri, in comuna Crevedia, din Dambovita. Din fericire, artista nu a suferit rani in urma impactului,.

Cristina Spatar si Alin Ionescu divorteaza. Anuntul a fost facut de afacerist: Relatia noastra nu mai functioneaza de mult

Cantareata Cristina Spatar si omul de afaceri Alin Ionescu divorteaza dupa noua ani de casnicie. Afaceristul a facut publica despartirea, recunoscand ca relatia lor nu mai merge de foarte mult timp. in ziua in care a fost facut anuntul, cantareata a fost implicata intr-un accident de masina.

Cristina Spatar, implicata intr-un accident rutier la cateva ore dupa anuntul divortului. Cum arata masina artistei

Regina RB a trecut prin momente de cumpana. Cristina Spatar a fost implicata intr-un accident rutier, la cateva ore dupa ce sotul ei a confirmat pentru presa ca nu mai sunt un cuplu. Bolidul.

Soc in showbiz! Alin Ionescu confirma despartirea de Cristina Spatar

Au tot evitat sa vorbeasca despre divort si despartire, dar iata ca ceea ce se banuia de multa vreme s-a confirmat. Alin Ionescu a confirmat ca s-a separat de Cristina Spatar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )