Libnet.ro
UNICEF

18:30

ACCIDENTUL din San Francisco: O a treia victima a murit din cauza ranilor suferite.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENTUL din San Francisco: O a treia victima a murit din cauza ranilor suferite.

O a treia persoana, ranita la 6 iulie in prabusirea zborului Asiana 214 la San Francisco, a murit din cauza ranilor suferite, a anuntat vineri spitalul general din San Francisco. Victima, o minora a carei stare era critica de o saptamana, a murit vineri dimineata, a precizat spitalul intr-un comunicat, conform Mediafax. Acest deces se adauga celor ale doua adolescente chineze, declarate decedate in ziua accidentului. O minora care a fost ranita in accidentul Asiana Airline a murit in . continuă pe România Liberă

ACCIDENTUL din San Francisco: Una dintre victime a fost calcata de un camion de pompieri.

Una dintre cele doua adolescente care au murit dupa prabusirea zborului Asiana 214 la San Francisco a fost calcata de un camion de pompieri in timpul operatiunilor de salvare, a transmis vineri politia, in timp ce autopsia este in curs pentru a determina cauza mortii, transmite Mediafax. Doua adolescente chineze au murit sambata dupa prabusirea la aterizare a unui Boeing 777 al companiei Asiana Airlines, iar o a treia persoana a murit vineri la spital din cauza ranilor suferite. Accidentul s-a .

VIDEO Accidentul aviatic din San Francisco: Dispozitivul pilot-automat al avionului Asiana nu functiona corespunzator - presa

Pilotii care conduceau avionul prabusit pe aeroportul din San Francisco le-au spus anchetatorilor ca dispozitivul de pilotare automata nu a mentinut viteza setata pentru aterizare, relateaza ziarul Los Angeles Times, citat de Mediafax.

FOTOGRAFII SOCANTE, realizate imediat dupa producerea accidentului aviatic din San Francisco.

Sambata dupa-amiaza un avion Boeing 777 al companiei Asiana Airlines a ratat aterizarea pe aeroportul international din San Francisco. La bord se aflau 307 persoane, dintre care 182 au fost ranite, iar doua adolescente si-au pierdut viata. Galeria de mai sus contine o serie de imagini incredibile, uneori socante, realizate imediat dupa producerea accidentului aviatic. Dati click pe imagini pentru a le mari! TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna iulie: 1. FOTO FASCINANTE: Cum .

VIDEO Accidentul aviatic din San Francisco: Avionul era atat de inclinat incat unul dintre piloti nu vedea pista

Avionul Boeing 777 al Asiana Airlines care a ratat aterizarea, sambata, la San Francisco era atat de inclinat spre spate incat unul dintre piloti nu putea vedea pista de aterizare, au anuntat marti autoritatile americane dupa ce au interogat o parte din echipaj.

Prabusirea Asiana: o a treia victima a murit

O a treia persoana, ranita pe 6 iulie in prabusirea zborului Asiana 214 la San Francisco, a murit din cauza ranilor, a anuntat vineri San Francisco General Hospital.

Accidentul avatic din San Francisco: Una dintre victime a fost calcata de un camion de pompieri

Una dintre cele doua adolescente care au murit dupa prabusirea zborului Asiana 214 la San Francisco a fost calcata de un camion de pompieri in timpul operatiunilor de salvare, a transmis vineri politia, in timp ce autopsia este in curs pentru a determina cauza mortii, relateaza AFP, citat de Mediafax.

O a treia victima a accidentului zborului Asiana a murit din cauza ranilor suferite

O a treia persoana, ranita la 6 iulie in prabusirea zborului Asiana 214 la San Francisco, a murit din cauza ranilor suferite, a anuntat vineri spitalul general din San Francisco, relateaza AFP, citat de Mediafax .

Unul din pilotii avionului prabusit la San Francisco nu a putut vedea pista din cauza inclinarii aparatului de zbor

Aparatul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines, prabusit sambata la San Francisco, era atat de inclinat spre coada incat unul dintre piloti nu putea sa mai vada pista de aterizare, au anuntat,.

VIDEO Gafa de proportii a unei televizuni americane: A transmis o lista exclusiva cu numele pilotilor aeronavei prabusite in San Francisco; intre ele: Ho Lee Fuk si Sum Ting Wong/ Postul si-a cerut ulterior scuze

Un post afiliat televiziunii Fox din regiunea San Francisco, KTVU Channel 2, si-a cerut scuze vineri pentru o gafa de proportii comisa de echipa de stiri, care a prezentat drept informatie exclusiva o lista cu nume false pentru pilotii aflati la bordul zborului Asiana 214, care s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco. Pacaliti de un student aflat in practica la autoritatea unde au sunat pentru aceasta informatie, KTVU a dat pe post urmatoarele nume pentru piloti: Sum Ting Wong, Wi Tu Lo, Ho Lee Fuk si Bang Ding Ow. Ei au recunoscut ca nu au repetat la telefon cu voce tare numele oferite si nici nu au cerut detalii despre persoana care le-a dat aceasta informatie.

Primele rezultate ale anchetei in cazul avionului prabusit in San Francisco par sa indice o eroare de pilotaj

Pilotii avionului companiei Asiana 214, care s-a prabusit saptamana trecuta la aterizarea pe aeroportul din San Francisco, au discutat despre viteza prea redusa a aparatului abia in ultimele secunde de dinaintea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )