Libnet.ro
UNICEF

23:30

Aceasta este decizia ei, mai pot eu sa spun ceva?. Un fost sportiv comenteaza anuntul Simonei Halep de a se retrage de la Jocurile Olimpice

B1 B1,
Aceasta este decizia ei, mai pot eu sa spun ceva?. Un fost sportiv comenteaza anuntul Simonei Halep de a se retrage de la Jocurile Olimpice

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio in contextul problemei cauzata de virusul Zika. Ilie Nastase, fost tenismen, nu a vrut sa faca multe comentarii in acest sens. continuă pe B1

Aceasta este cea mai rea mama din lume. Ce a putut face i-a ingrozit pe politisti

O femeie din statul american Winsconsin este acuzata de prostitutie si de neglijentam, dupa ce politia a descoperit ca tanara de 27 de ani isi droga copilul. Femeia a recunoscut ca, in.

Cum comenteaza Ilie Nastase decizia Simonei Halep, de a nu participa la Jocurile Olimpice

Ilie Nastase a comentat decizia Simonei Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor incepe pe 5 august, scrie Adevarul. Aceasta este decizia ei, mai pot eu sa spun ceva?.

Noul Model X este cel mai ieftin Tesla aflat in productie

Cu un pic de noroc, in 2017 vom putea achizitiona un Tesla Model 3 la un pret mai mult decat decent. Pana atunci insa, noul model de Model X este cea mai accesibila masina electrica a companiei americane. Sunt mult motive sa fii incantat de un Tesla. Chiar si daca iei in calcul scandalurile din [].

Politicile educationale nu se mai pot baza pe date incomplete, incoerente sau, mai rau, absente

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la intalnirea de lucru privind Siguranta publica in spatiile de invatamant preuniversitar, ca este o mare nevoie de informatii complete despre infrastructura scolara pentru realizarea politicilor in domeniul educatiei.

VIDEO. Francois Hollande: Franta este unita mai mult ca oricand! 50 de persoane se zbat intre viata si moarte

Dupa ce a vizitat mai multi raniti din atacul de la Nisa, presedintele francez, Francois Hollande, a facut o declaratie de presa in care a reafirmat solidaritatea Frantei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )