Libnet.ro
UNICEF

17:00

Aceasta este prima felicitare comerciala pentru Craciun din lume

Antena3 Antena3,
Aceasta este prima felicitare comerciala pentru Craciun din lume

Imaginea de mai jos reprezinta cea mai veche carte postala comerciala pentru Craciun din lume. Felicitarea a fost realizata si scoasa pe piata in 1843, anul in care Dickens a scris A Christmas Carol. continuă pe Antena3

CFR iese din Liga Campionilor cu o victorie in fata lui Manchester

CFR Cluj a obtinut o victorie istorica pe Old Traffor, invingand pe Manchester United cu 1-0 prin golul lui Luis Alberto. Aceasta este prima victorie romaneasca in fata echipei din Anglia, insa rezultatul nu califica pe CFR Cluj in primavara Ligii Campionilor. Echipa din Gruia continua insa in Liga Europa din primavara.

Rezervele BNR au coborat cu 600 milioane de euro in noiembrie. Acesta este costul interventieiilor valutare pentru sustinerea leului, spun economistii ING

La 29 noiembrie 2012, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 31,167 miliarde euro, fata de 31,770 miliarde de euro la 31 octombrie 2012, se arata intr-un comunicat al BNR. Diferenta, spun economistii ING, ar reprezenta sumele cu care BNR ar fi intervenit pe piata valutara pentru a sustine leul.

Zona euro a aprobat sprijinul pentru bancile din Spania

Ministrii de finante din zona euro au aprobat, in noaptea de luni spre marti, un ajutor de 39,5 miliarde euro pentru bancile spaniole, dupa ce Madridul lansase in mod oficial cererea pentru acest pachet de sprijin.

Business report: Datornici fara vina: ce pot face angajatii cu CAS-ul neplatit; TVA la incasare, o mare pacaleala; Vin vremuri grele pentru soferii din Romania; 2013 - an catastrofal pentru economie?

Unde renteaza sa te angajezi la stat. Anul acesta, in ministere au existat mai putin de 300 de locuri de munca vacante. Pentru opt dintre acestea, in general posturi de conducere, nu a. O taxa impusa de Guvernul Orban risca sa alunge bancile straine din Ungaria. Masurile luate de guvernul din Ungaria cu efect negativ asupra sectorului bancar, inclusiv prin impunerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )