Libnet.ro
UNICEF

12:30

Acer anunta doua smartphone-uri inainte de MWC Liquid E3 si Z4

Playtech Playtech,
Acer anunta doua smartphone-uri inainte de MWC Liquid E3 si Z4

In mod normal, noua din zece producatori de hardware prefera un eveniment global pentru a-si lansa noi aparate, Acer se pare ca este exceptia de la regula. incercand probabil sa iasa un pic fata competitiei acerbe ce va avea loc la MWC sub forma de lansari de smartphone-uri, cei de la Acer au preferat sa faca un anunt oficial cu cateva zile inaintea targului de tehnologie de la Barcelona. Cu aceasta ocazie, Acer a anuntat doua noi telefoane din seria []. continuă pe Playtech

Google cere producatorilor de smartphone-uri sa foloseasca doar Android 4.4 KitKat

Google le cere tuturor producatorilor de dispozitive mobile sa foloseasca doar Android 4. 4 KitKat de acum inainte. Regula este pe cale sa fie impusa tuturor producatorilor de dispozitive mobile, smartphone-uri sau tablete, acestia fiind nevoiti sa instaleze minim Android 4. 4 KitKat pe orice dispozitiv vandut de acum inainte. Google tine destul de mult la aceasta regula si o considera necesara pentru orice terminal cu acces la aplicatiile sale si la Google Play. Google a vorbit deja cu marii producatori ca [].

Pastila ITC: Piata de smartphone-uri din China, dominata de Samsung (VIDEO)

Coreenii de la Samsung domina piata de smartphone-uri din China. Iar consola de jocuri Play Station 4 a depasit cinci milioane de unitati vandute. Urmariti in materialul de mai jos cele mai noi informatii din.

Turma de oi lovita de doua TIR-uri pe DN1 in Alba. Ciobanul a fugit de la locul accidentului

Doua TIR-uri si un autoturism au surprins si lovit, miercuri dimineata, o turma de ovine care se deplasa pe DN1, intre Alba Iulia si Teius, in dreptul localitatii Oiejdea. in urma accidentului circa 20 de oi au murit.

Doua TIR-uri, blocate pe DN1 de o turma de oi. Carosabil surpat, pe DN2E. ...

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Alba, traficul rutier este ingreunat pe DN1 Alba Iulia - Teius, in zona Oiejdea, din cauza unui accident rutier. Conducatorii a doua autotrenuri au fost surprinsi de aparitia unei turme de oi pe caroabil, in conditii de ceata, cu vizibilitate de aproximativ 100 de metri. Unul dintre autotrenuri a acrosat si un autoturism. Nu au fost victime omenesti. Politia recomanda conducatorilor auto sa respecte .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )