Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta este cel mai mare salariu al unui CEO din telecomul romanesc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Acesta este cel mai mare salariu al unui CEO din telecomul romanesc

Cel mai mare salariu al unui director general in domeniul telecomunicatiilor s-a ridicat anul trecut la 150. 000 de lei 33. 700 euro) brut lunar, potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii, la solicitarea WALL-STREET. continuă pe Wall-Street Ro

Care este cel mai mare numar din 3 cifre? A fost dusa la director pentru ca l-a contrazis pe profesorul de mate. El a spus 999, dar e gresit!

O eleva de scoala generala a fost dusa de profesorul ei de matematica in biroul directorului, iar parintii au fost chemati la scoala, pentru ca a indraznit sa il contrazica. Ed Trice,.

[P] Pregateste-ti CV-ul si vino la cel mai mare targ de joburi! Ce spun cei care si-au gasit job la editiile anterioare Angajatori de TOP Bucuresti?

Cel mai mare targ de joburi, Angajatori de TOP, se apropie. Evenimentul va avea loc vineri si sambata, 25-26 martie, la Sala Palatului. Indiferent daca esti un candidat cu experienta sau esti la inceput de cariera, nu uita sa treci in agenda prezenta la eveniment. Cele 5000 de oportunitati de cariera deschise de companii sunt adresate atat profesionistilor, 17% dintre joburi sunt pentru candidatii senior level, 28% sunt pozitii middle-level, in timp ce 56% sunt pentru candidatii entry-level.

Universitatile romanesti in cel mai mare clasament al disciplinelor din lume: 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu. Universitatea Bucuresti, cele mai bune rezultate

Universitatile romanesti au reusit sa se mentina la nivelul de anul trecut, cu 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu, la cea de-a sasea editie a clasamentului universitatilor in functie de discipline in total 42 de discipline). Clasamentul a fost lansat luni pe TopUniversities. com si include un record al disciplinelor analizate, fiind astfel cel mai mare clasament de acest fel. Universitatea din Bucuresti are cele mai bune rezultate dintre universitatile romanesti, cu prezenta in cadrul a 5 discipline diferite, urmata de Universitatea Babes-Bolyai cu 3 discipline. Universitatea Alexandru Ioan Cuza si Universitatea de Vest din Timisoara au rezultate la cate o disciplina fiecare.

eMag: Categoria de produse pentru copii este cea mai mare. Avem 65.000 de articole

Categoria de produse pentru copii este cea mai mare dintre sectiunile listate pe eMag, in interiorul acesteia fiind introduse aproximativ 65. 000 de articole, a declarat pentru Wall-Street 360, Tudor Manea, general manager al eMag Romania, liderul.

Petre Ion, cel mai mare om de afaceri din Romania

Este unul dintre cei mai spectaculosi romani. Pe hartie, a facut afaceri cu toti puternicii zilei, de la familia Voiculescu la cea a lui Dan Radu Rusanu, de la cuplul Cocos-Udrea pana la Sorin Ovidiu Vantu. Cu toate acestea, putini stiu cum arata acest personaj si nici nu exista o fotografie recenta si publica a sa.

Episodul XIV: Petre Ion, cel mai mare om de afaceri din Romania

Este unul dintre cei mai spectaculosi romani. Pe hartie, a facut afaceri cu toti puternicii zilei, de la familia Voiculescu la cea a lui Dan Radu Rusanu, de la cuplul Cocos-Udrea pana la Sorin Ovidiu Vantu. Cu toate acestea, putini stiu cum arata acest personaj si nici nu exista o fotografie recenta si publica a sa.

Studiu cu rezultate surprinzatoare. Cel mai mare mit despre blonde a fost demontat

Blondele sunt proaste este un stereotip total gresit, releva un nou studiu realizat pe un esantion de 10. 878 de tinere din America. Cercetarea arata ca, in medie, blondele au un IQ cu 3.

Cum a ajuns micuta Belgie tara europeana cu cel mai mare numar de teroristi jihadisti? O istorie despre politici publice facute dupa ureche

Cum a ajuns Bruxelles-ul, capitala neoficiala a Uniunii Europene, un focar al jihadismului terorist? Zguduit marti de atentate teroriste la aeroport si la metrou, Bruxelles-ul s-a transformat in simbolul esecului unei politici multiculturaliste facute dupa ureche. Statisticile oficiale arata ca o buna parte din populatia de 1,17 milioane este constituita din imigranti sau urmasi ai imigrantilor stabiliti in Belgia in ultimele decenii. Portile orasului si ale Belgiei s-au deschis larg catre sute de mii de imigranti; unii s-au integrat, altii s-au radicalizat. Problema e toate politicile publice de atragere si integrare a imigrantilor au fost facute fara viziune, dupa principiul laissez faire.

VIDEO Airlander 10, cel mai mare aparat de zbor din lume, s-a ridicat pentru prima oara in aer

Cel mai mare aparat de zbor din lume, dirijabilul Airlander 10, a fost ridicat in aer pentru prima oara, intr-un hangar din Cardington, Marea Britanie.

Anunt incredibil de la cel mai mare site de filme erotice! Ce vei putea vedea

Fiecare format nou de servire a continutului multimedia, la un moment dat arelegatura cu pornografia. Din acest motiv, PornHub a ajuns sa serveasca continut erotic in VR, scrie playtech. roAvand in vedere.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )