Libnet.ro
UNICEF

13:30

Acestea sunt criteriile pentru ca masurile sa se relaxeze in Romania. Alexandru Rafila a dezvaluit formula: Totul depinde de noi!

Antena3 Antena3,
Acestea sunt criteriile pentru ca masurile sa se relaxeze in Romania. Alexandru Rafila a dezvaluit formula: Totul depinde de noi!

Alexandru Rafila a vorbit despre criteriile pe care Romania trebuie sa le indeplineasca pentru ca masurile sa se relaxeze. Reprezentantul OMS al Romaniei a spus in exclusivitate, la Antena 3, ca totul depinde de modul cum actioneaza cetatenii. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: Acestea sunt criteriile pentru ridicarea restrictiilor impuse romanilor

Ministrul Sanatatii a vorvit despre criteriile pentru ca restrictiile sa inceapa sa fie ridicate in Romania. Printre acestea se numara numarul deceselor si curba cazurilor noi.

Acestea sunt cele mai bune site-uri cu retete. De la drobul de miel al lui Chef Adi Hadean la specialitatile de Paste de la Jamila

Internetul este plin de site-uri de gatit detinute de bucatari recunoscuti sau mai putini cunoscuti, dar celebri in online. Astfel, internautii isi pot alege varianta de reteta de drob de miel care le place mai mult, indiferent ca este vorba despre chef Adi Hadean sau de Jamila. Acestea sunt cele mai bune site-uri cu retete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )