Libnet.ro
UNICEF

21:30

Acoperisul unui teatru din centrul Londrei s-a prabusit in timpul unui spectacol

B1 B1,
Acoperisul unui teatru din centrul Londrei s-a prabusit in timpul unui spectacol

Acoperisul teatrului Apollo, situat in centrul Londrei, s-a prabusit joi seara in timpul unui spectacol, informeaza AFP. Autoritatile au precizat ca accidentul s-a soldat cu numeroase victime, fara sa. continuă pe B1

Accident grav in Londra: Acoperisul unui teatru s-a prabusit in timpul unui spectacol.

Acoperisul unui teatru din centrul Londrei s-a prabusit joi seara in timpul unui spectacol, accidentul soldandu-se cu numeroase victime, relateaza Mediafax. Noi am fost sunati in jurul orei 20. 15, ora Romaniei) de la Appolo Theatre, cu privire la prabusirea acoperisului in timpul unui spectacol, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al Scotland Yard, precizand ca detine informatii despre numeroase victime. Citeste si: Letonia, in doliu national dupa catastrofa de la Riga.

Monica Macovei, fara vila si fara sprijinul lui Basescu. Europarlamentarul este obligat de instanta sa paraseasca vila din centrul Capitalei

Monica Macovei incaseaza lovitura dupa lovitura. Dupa ce a pierdut increderea lui Traian Basescu si procesul cu Dan Sova, acum i-a fost luata si casa din centrul Bucurestiului, scrie jurnalul. ro. Fostul.

CEDO da dreptate unui detinut din Romania care solicita meniu special pentru ca este budhist

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) a dat castig de cauza unui detinut budhist care a dat in judecata statul roman, stabilind ca detinutii au dreptul la un regim alimentar corespunzator religiei.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )