Libnet.ro
UNICEF

14:15

Acord istoric anuntat de Donald Trump: Presedintele american anunta semnarea unui comercial interimar cu Xi Jinping

B1 B1,
Acord istoric anuntat de Donald Trump: Presedintele american anunta semnarea unui comercial interimar cu Xi Jinping

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti ca va avea, alaturi de omologul sau chinez Xi Jinping, o ceremonie de semnare a unui prim acord comercial, informeaza agentia Reuters. Vom avea o ceremonie. continuă pe B1

Discutie tensionata intre Donald Trump si Xi Jinping. Ce a avut de reprosat presedintele Chinei

Presedintele chinez Xi Jinping i-a comunicat vineri omologului sau american Donald Trump ca observat.

Donald Trump, asemanat cu Don Quijote, dupa tirada impotriva morilor de vant:nu inteleg energia eoliana

Utilizatorii Twitter l-au asemanat pe Donald Trump cu celebrul personaj Don Quijote al lui Cervantes dupa ce, sambata, la o conferinta a studentilor, presedintele american a spus ca nu intelege energia eoliana: cei doi ar impartasi aceeasi frica irationala de morile de vant ca de niste dusmani imaginari, relateaza Newsweek.

FOTO Zoe Kravitz a postat o poza nud cu dedicatie pentru Trump: cum l-a ironizat pe presedintele american

Acrita americana Zoe Kravitz, in varsta de 31 de ani, fiica muzicianului Lenny Kravitz 55 de ani), a postat in mediul online o poza cu ea dezbracata, prin intermediul careia l-a ironizat pe presedintele Statelor Unite Donald Trump 73 de ani).

Presa: Boris Johnson, invitat de Donald Trump la Casa Alba. Premierul britanic nu se grabeste sa accepte

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe premierul britanic Boris Johnson pentru o vizita la Casa Alba, anul viitor, scrie presa din Regatul Unit.

Noi detalii din ancheta privind destituirea presedintelui Donald Trump: Ajutorul financiar pentru Ucraina, sistat la 90 de minute dupa convorbirea telefonica cu Zelenski (VIDEO)

Noi dezvaluiri in scandalul Ucrainagate, din cauza caruia Donald Trump risca destituirea. O persoana responsabila cu gestionarea bugetului american a cerut Pentagonului sa astepte inainte de plati un ajutor.

SUA, in apogeul punerii sub acuzare a lui Donald Trump: mize politice democrate si costuri republicane

Stirea zilei de ieri a fost punerea sub acuzare impeachment a presedintelui SUA Donald Trump, de catre Camera Reprezentantilor a Congresului American. Este al treilea presedinte in aceasta postura, urmand sa fie judecat de catre Senatul majoritar republican pentru cele doua capete de acuzare identificate, scrie analistul geopolitic Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

SUA: Donald Trump risca noi acuzatii, eventual in cadrul altei proceduri pentru demitere

Comisia pentru Afaceri Judiciare a Camerei Reprezentantilor din SUA ar putea formula noi articole de inculpare a presedintelui Donald Trump, eventual in cadrul altei proceduri pentru demitere, dupa audierea unui consilier prezidential, Don McGahn, informeaza site-urile Politico. com si Axios. com, citate de Mediafax.

indemnuri la destituirea unui consilier al lui Donald Trump

Stephen Miller, unul dintre consilierii cei mai radicali ai lui Donald Trump, cunoscut drept un aparator fara complexe al unei politici hotarate impotriva imigratiei, insa o divulgare recenta de e-mailuri dezvaluie ca apara totodata puternic suprematia albilor, lucru care i-a determinat pe 25 de congresmeni evrei sa ceara destituirea acestuia, relateaza AFP.

USA Today: Cum a ajuns America de la Barack Obama la Donald Trump intr-un deceniu politic ametitor?

Cum s-a ajuns de la Barack Obama la Donald Trump? Cei doi presedinti par atat de deosebiti incat ai fi tentat sa ajungi la concluzia ca vin din lumi diferite. Dar in unele privinte importante, Obama a pregatit venirea la putere a lui Trump, scrie USA Today, citat de Rador.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2422 seconds )