Libnet.ro
UNICEF

08:30

in acorduri muzicale, cu Marcian Petrescu la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
in acorduri muzicale, cu Marcian Petrescu la Adevarul Live

Astazi, in studioul Adevarul Live, de muzica se ocupa Marcian Petrescu, probabil cel mai bun cantaret la muzicuta din Romania. Asa cum melodia o spune, nu ma mai stresa, asa vine si Marcian in studio cu o inima deschisa si plina de bucurii. continuă pe Adevărul

Cantaretul la muzicuta Marcian Petrescu, la Adevarul Live: Dupa Revolutie, muzica a fost considerata un lucru la fel de gratis precum aerul pe care il respiram

Astazi, in studioul Adevarul Live l-am avut invitat pe Marcian Petrescu, probabil cel mai bun cantaret la muzicuta din Romania.

ADEVARUL LIVE. Cine pierde si cine castiga din batalia pentru Rosia Montana?

Guvernul a desecretizat astazi o parte dintre contractele care privesc proiectul de la Rosia Montana. in studioul Adevarul Live au fost reprezentanti ai Confederatiei Sindicale Meridian, Ion M. Ionita redactor sef Historia), iar prin skype s-a alaturat Matei Barbulescu, unul dintre protestatarii care au manifestat pentru anularea proiectului de lege propus de Victor Ponta.

Teatrul vine in studioul Adevarul Live

Ne pregatim de week-end, iar Adevarul va spune pe unde puteti iesi in Bucuresti. Asta, pe langa discutia cu Marius Florea Vizante, care aduce teatrul in studioul Adevarul Live. Vine incarcat cu istorisiri, voie buna si multa caldura in suflet. De la ora 15. 00 la Adevarul Live.

Adevarul Live, de la ora 15.00: Cat de bun este noul iPhone 5S? isi merita iPhone 5C banii? Totul despre noile telefoane Apple

In studioul Adevarul Live, de la ora 15. 00, echipa Tech Adevarul si Emil Dragota dezbat toate detalii legate de noile iPhone-uri.

Adevarul Live, de la ora 15.00: Cat de bun este noul iPhone 5S? Merita iPhone 5C banii? Totul despre noile telefoane Apple

In studioul Adevarul Live, de la ora 15. 00, echipa Tech Adevarul si Emil Dragota dezbat toate detalii legate de noile iPhone-uri.

Adevarul Live: Cat de bun este noul iPhone 5S? Merita iPhone 5C banii? Totul despre noile telefoane Apple

In studioul Adevarul Live, de la ora 15. 00, echipa Tech Adevarul si Emil Dragota, blogger tech si co-fondator al site-ului Gadget. ro au vorbit despre detalii legate de noile iPhone-uri.

Adevarul Live. ora 11.00. Atacul contra Siriei se amana dupa ce Rusia a intrat in joc si a lasat SUA in offside

Rusia a lasat SUA in offside in problema siriana dupa ce ieri i-a cerut lui Bashar al-Assad sa-si puna tot arsenalul chimic sub control international iar oficialii sirieni au acceptat acest lucru. Dan Marinescu redactor sef Adevarul), Ion Petrescu analist militar), jurnalistul Cristian Unteanu si specialistul in geopolitica Marius Vacarelu discuta ultimele evolutii din criza siriana la Adevarul Live.

Adevarul Live: Atacul contra Siriei se amana, dupa ce Rusia a intrat in joc si a lasat SUA in offside

Rusia a lasat SUA in offside in problema siriana, dupa ce ieri i-a cerut lui Bashar al-Assad sa-si puna tot arsenalul chimic sub control international, iar oficialii sirieni au acceptat acest lucru. Dan Marinescu redactor sef Adevarul), Ion Petrescu analist militar), jurnalistul Cristian Unteanu si specialistul in geopolitica Marius Vacarelu discuta ultimele evolutii ale crizei din Siria la Adevarul Live.

Antonescu, la Adevarul Live: PNL va vota impotriva la votul din plen, cu exceptia parlamentarilor din Alba

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat joi, la Adevarul Live, ca parlamentarii PNL vor vota impotriva proiectului Rosia Montana, cu exceptia alesilor din Alba, care vor vota asa cum le cer alegatorii de acolo.

Crin Antonescu, la Adevarul Live, despre proiectul Rosia Montana: PNL va vota impotriva in plen, cu exceptia parlamentarilor din Alba

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat joi, la Adevarul Live, ca parlamentarii PNL vor vota impotriva proiectului Rosia Montana, cu exceptia alesilor din Alba, care vor vota asa cum le cer alegatorii de acolo.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2818 seconds )