Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce actiuni din BET au rezistat cel mai bine valului de panica provocat de Brexit si au adus chiar castiguri investitorilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce actiuni din BET au rezistat cel mai bine valului de panica provocat de Brexit si au adus chiar castiguri investitorilor

Votul in favoarea Brexit din urma cu doua saptamani 23 iunie) a declasant un val de incertitudine pe toate fronturile, bursele fiind insa primele care au preluat socul, cu scaderi importante in primele zile dupa referendumul din Marea Britanie. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Bacalaureat 2016 Bihor. Reactia unui elev dupa ultima proba: Cel mai bun lucru din lumea asta a fost acest Bac

Bacalaureat 2016. A trecut si ultima proba a examenului de Bacalaureat, nu insa si emotiile elevilor. Dupa mai bine de doua ore de examen, unii au rasuflat usurati, in timp ce altii s-au aratat dezamagiti.

Cel mai gras copil din lume: ce mananca pustiul care cantareste 192 de kilograme la varsta de 10 ani VIDEO

Arya Permana, un baiat de 10 ani din Indonezia, este considrat cel mai gras copil din lume. Din cauza greutatii, acesta nu poate sa mearga la scoala si are nevoie de ajutor ca sa se deplaseze.

Cum arata cel mai bun hotel din lume, in 2016: pentru ce platesc turistii 10.000 de euro pe noapte FOTO VIDEO

Plajele virgine, centrele spa construite in copaci seculari si vilele amenajate rustic se numara printre punctele forte ale hotelului votat anul acesta cel mai bun din lume, in cadrul premiilor oferite de ghidul de calatorii Travel + Leisure.

Raed Arafat: Sper ca in cel mai scurt timp sa avem elicopter SMURD pentru regiunea Nord-Vest

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de Stat in MAI Raed Arafat, a declarat, vineri, la Cluj, ca in cel mai scurt timp va fi inaugurata, in judetul Salaj, baza de unde va.

Cel mai sigur Android e un esec: vanzari extrem de mici pentru asteptari imense

Blackphone putea fi cel mai dezirabil dispozitiv cu Android, dar pretul mare si lipsa de distributie pe piata l-au transformat intr-un esec.

Grecia: Rata somajului, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului in Grecia a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, inregistrand, in luna aprilie, o scadere de la 25,3% la 23. 3%, comparativ cu aceeasi perioada din 2015, a anuntat Oficiul Central de Statistica din Grecia ELSTAT).

Cel mai mare studio de gaming romanesc independent se extinde

Amber, studioul romanesc care a lucrat la jocuri precum Cinderella Free Fall, Little Leader, Star Wars Rebels, The Martian a atins o cifra de afaceri de 19. 825 Lei in 2015 si un numar de 200 de angajati. Amber devine astfel cel mai mare studio independent din Romania intr-o industrie cu o cifra de afaceri anuala [].

Acuzatii grave la cel mai mare spital din Moldova: Trei pacienti au murit de septicemie. Medic: Ei au primit antibiotice, iar antibioterapia e unul dintre factorii favorizanti ai infectiei cu Clostridium difficile (VIDEO)

Operatia reusita, pacientul mort. Se intampla in cel mai mare spital din Moldova. Jurnalistii de la Adevarul au aflat ca trei pacienti operati in diferite sectii au facut infectii.

Cel mai bun sufleu de ciuperci

O masa imbelsugata si tihnita in familie. E ceea ce iti doresti, iar iar ideea noastra de cel mai bun sufleu de ciuperci este perfectr pentru cina. incearca aceasta reteta ori de cate ori ti se face pofta.

Sase medii de 10 la Admitere in Olt. Afla cum e cel mai bine sa completezi fisa de optiuni

Elevii insotiti de parinti se prezinta de astazi la scoli pentru a completa fisele cu optiuni, in functie de media din anii de gimnaziu si de cea a examenului de evaluare nationala. Liceele vocationale au facut publice listele cu admisii.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )