Libnet.ro
UNICEF

11:00

Actiunile Romgaz sunt cele mai tranzactionate la BVB, dar au scazut cu 0,6%. Titlurile Petrom au scazut cu 5,59%

Adevărul Adevărul,
Actiunile Romgaz sunt cele mai tranzactionate la BVB, dar au scazut cu 0,6%. Titlurile Petrom au scazut cu 5,59%

Titlurile Romgaz au continuat sa fie cele mai lichide din piata, investitorii transferand titluri in valoare cumulata de 30 milioane lei, insa cotatia acestora a scazut cu 0,58%, pana la la 34,3 lei bucata. continuă pe Adevărul

Sunt cele mai SPECTACULOASE fotografii de nunta. Cei doi miri nu au avut niciun invitat la nunta lor, dar pozele au fost vazute de o lume intreaga

Au vrut sa iasa din tipare, asa ca au angajat un fotograf profesionist, caruia sa ii placa alpinismul si s-au pus pe urcat. Cei doi indragostiti au pornit dimineata devreme si au urcat spre Trecatoarea.

Actiunile Romgaz au marcat o crestere de 15% in prima zi la bursa

Actiunile Romgaz, tranzactionate sub simbolul SNG, au incheiat sedinta de la Bucuresti cu 15% peste pretul din oferta, pe un rulaj de 92,5 milioane de lei, iar volumul de titluri transferate a fost cu putin sub rulajul certificatelor de depozit GDR-uri) Romgaz la bursa de la Londra.

Black Friday: Cele mai bune telefoane cu Android de urmarit in Vinerea Neagra

Black Friday vine anul acesta din nou cu reduceri in magazinele online si offline. Ce telefoane sa cumparati? Vor fi multe in oferta. Noi anticipam si facem cateva recomandari. Nu sunt absolute, dar sunt cele care ne-au atras atentia. Black Friday 2013 se anunta a fi o zi interesanta si plina de evenimente.

Cele mai bune scrieri ale anului se anunta astazi, la Gala Premiilor Superscrieri, editia a III-a

Bucuresti, 12. Fundatia Friends For Friends va premia in aceasta seara cele mai bune lucrari de jurnalism narativ si scriere creativa, in cadrul Galei de Premiere Superscrieri 2013. Evenimentul va avea loc la Centrul de Arta Tinerimea Romana, de la ora 19:30. Printre participanti se numara nominalizatii, membrii juriului, oameni de presa, bloggeri, sponsori, parteneri si prieteni ai Fundatiei. Vezi aici nominalizatii Superscrieri 2013.

A plecat din inima Deltei sa duca drapelul pe cele mai inalte culmi. Campania Romani Buni Europeni va invita sa-l cunoasteti pe Ivan Patzaichin

A plecat din inima Deltei sa duca drapelul pe cele mai inalte culmi. A luat aurul la patru olimpiade si a dominat toate campionatele mondiale si europene la care a participat. I se spune amiralul flotilei sportive.

VIDEO Cele mai bune colaborari muzicale din toate timpurile

Cele mai bune nume din istoria muzicii internationale au conlucrat, la un moment dat, pentru a realiza cele mai bune piese care au ramas in istorie. Printre acesti artisi se numara Bob Dylan, Johnny Cash, The Beatles, Aerosmith, David Bowie, Eminem, sir Elton John sau Lady Gaga, scrie learni. st.

Cele mai utile aplicatii prin care sa-ti faci fotografiile sa arate mult mai bine

Ca lumea prefera sa faca poze cu telefonul mobil in locul camerei foto nu mai e o surpriza, dar ce faci cand poza n-a iesit cum voiai? O poti retusa putin direct pe smartphone. Iata cele mai utile aplicatii pe care le poti folosi pentru a-ti imbunatati fotografiile.

Cele mai bune sfaturi de la manageri pentru vacanta: Italia sau Spania?

Daca te gandesti la concediu, Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune sfaturi de vacanta oferite de manageri de-a lungul timpului. Afla aici ce nu trebuie sa ratezi in Italia, Spania, Franta, Grecia si Turcia, destinatii preferate de romani.

Actiunile Romgaz ar putea creste cu 12,4% in urmatoarele sase luni

Actiunile societatii Romgaz ar putea ajunge, in urmatoarele sase luni, la 33,74 de lei/unitate, cu 12,47% mai mult fata de pretul de oferta de 30 de lei, si cu 18,38% fata de pretul cu discount de 5%, de 28,5 lei/unitate, se arata intr-un raport al companiei XTB Romania.

Actiunile Romgaz au debutat azi pe bursa. in acest moment, cotatia este cu 14% mai mare decat pretul din oferta

Titlurile Romgaz au debutat astazi in ringul bursier, urcand in primele minute cu 19,5% peste pretul din oferta, la 35,85 lei pe actiune. Acum se tranzactioneaza la un nivel cu 14,27% mai ridicat fata de cel din listare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )