Libnet.ro
UNICEF

23:00

Activista Greta Thunberg a fost redactor-sef pentru o zi al unui important cotidian suedez

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Activista Greta Thunberg a fost redactor-sef pentru o zi al unui important cotidian suedez

Editia de duminica a Dagens Nyheter a fost dominata de articole pe teme climatice, sub coordonarea adolescentei activiste pentru mediu Greta Thunberg, invitata sa fie redactor-sef timp de o zi al acestui important cotidian suedez,. continuă pe Ziarul Bursa

Activista Greta Thunberg a fost invitata sa fie redactor-sef pentru o zi al unui important cotidian suedez

Editia de duminica a Dagens Nyheter a fost dominata de articole pe teme climatice, sub coordonarea adolescentei activiste pentru mediu Greta Thunberg, invitata sa fie redactor-sef timp de o zi al acestui important cotidian suedez,.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Un barbat din Constanta a fost amendat pentru ca a continuat campania electorala pe o retea de socializare

Politistii constanteni au fost sesizati de producerea a doua incidente electorale, fiind vorba de un barbat care a fost amendat cu 4. 500 de lei pentru ca a continuat campanie pe o retea de socializare si de deschiderea unui dosar penal dupa ce un alegator a primit doua buletine de vot pentru Senat si le-a introdus in urna.

Carantina a fost prelungita pentru sase localitati din judetul Constanta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) a votatprelungirea carantinei pentru alte sase localitati din judetul Constanta, cu14 zile pentru cinci dintre acestea si cu sapte zile pentru.

Carantina a fost prelungita pentru sase localitati din judetul Constanta

Prefectura Constanta a anuntat sambata, ca in sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a votat prelungirea carantinei pentru sase localitati, cu 14 zile pentru cinci dintre acestea si cu sapte zile pentru orasul Techirghiol, scrie News.

Carantina a fost prelungita pentru inca 14 zile la Constanta, unde rata de infectare a continuat sa creasca

Carantina in municipiul Constanta a fost prelungita de vineri pentru alte 14 zile. Dupa doua saptamani de carantina, municipiul Constanta ajunsese joi la o rata de infectare de 10,5 la mia de locuitori. La instituirea acestei masuri, in 20 noiembrie, incidenta cazurilor era de 9,35.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )