Libnet.ro
UNICEF

06:00

Actrita de telenovele Lorena Rojas a murit din cauza cancerului

România Liberă România Liberă,
Actrita de telenovele Lorena Rojas a murit din cauza cancerului

Actrita mexicana Lorena Rojas, cunoscuta pentru rolurile interpretate in numeroase telenovele de succes, a murit la varsta de 44 de ani, din cauza unui cancer, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Lorena Rojas, o indragita actrita de telenovele, a murit la 44 de ani

Actrita mexicana Lorena Rojas, cunoscuta pentru zecile de telenovele in care a jucat, a murit la varsta de 44 de ani, dupa ce in 2008 a fost diagnosticata cu cancer la san, scrie The Independent.

Primarul orasului Comarnic: Din cauza cumnatului lui Ponta, Comarnicul arata ca dupa bombardament

Primarul din Comarnic, Dorian Botoaca PMP), a declarat pentru Romania Libera ca din cauza lucrarilor efectuate de firma Grossman, detinuta de Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, si a Euroconstruct,.

Turkish Airlines a anulat peste 120 de zboruri din cauza ninsorilor

Compania Turkish Airlines a anulat peste 120 de zboruri interne si internationale, cu plecare sau sosire pe aeroporturile Ataturk si Sabiha Gokcen din Istanbul, din cauza ninsorilor si a vantului puternic. Lista cu.

Primarul din Comarnic: Din cauza cumnatului lui Ponta si a firmei Euroconstruct, Comarnicul arata ca dupa BOMBARDAMENT

Primarul din Comarnic, Dorian Botoaca, a declarat, pentru Romania libera, ca, din cauza lucrarilor efectuate de firma Grossman, a lui Iulian Hertanu, si a Euroconstruct, orasul arata ca dupa bombardament.

Sorana Carstea, forfait de la Rio si Acapulco din cauza unei accidentari

Sorana Carstea nu va putea participa la turneele WTA de la Rio de Janeiro si de la Acapulco, din cauza unei accidentari, a anuntat sportiva pe pagina oficiala de Facebook. Din pacate, am suferit o accidentare la umar si nu voi putea sa joc la Rio si la Acapulco, a spus sportiva.

SUA: Scolile si birourile federale au fost inchise la Washington din cauza unei furtuni de zapada

Birourile federale si scolile din Washington au fost inchise, marti, in Washington, ca urmare a inrautatirii conditiilor meteo care afecteaza de mai multe zile capitala, relateaza MyFoxDC. Birourile.

Jocurile foamei la Moscova: Din cauza crizei, un sfert dintre restaurante se vor inchide pana la finalul anului

Cel putin un sfert dintre restaurantele din Moscova se vor inchide pana la sfarsitul anului, potrivit surselor din interiorul industriei, scrie The Moscow Times. Aproximativ 8% dintre restaurantele Moscovei au fost inchise din luna decembrie si pana acum, iar procentul va ajunge, potrivit estimarilor, la 30% pana luna viitoare.

Kievul anunta ca NU va putea incepe retragerea armamentului greu, din cauza atacurilor lansate de rebeli

Armata ucraineana nu va putea incepe luni, asa cum era prevazut, retragerea armamentului greu de pe linia frontului din estul Ucrainei, intrucat rebelii prorusi isi continua atacurile, a declarat un purtator.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )