Libnet.ro
UNICEF

21:00

Acuzatii de agresiune sexuala la un liceu din Cluj. Sotul unei invatatoare ar fi agresat doua fetite de 6 ani din clasa pregatitoare

Adevărul Adevărul,
Acuzatii de agresiune sexuala la un liceu din Cluj. Sotul unei invatatoare ar fi agresat doua fetite de 6 ani din clasa pregatitoare

Parintii unei fetite de 6 ani care invata in clasa pregatitoare la Colegiul National Pedagogic Gheorghe Lazar din Cluj-Napoca, acuza ca fiica lor a fost agresata de sotul invatatoarei. Ei au depus o plangere la politie care a inceput o ancheta. Reprezentantii Isnpectoratului Scolar sustin ca scoala a facut o comisie interna care va face cercetari. continuă pe Adevărul

Ancheta la o scoala din Cluj, dupa ce parintii unei fetite au reclamat ca a fost agresata sexual

Parintii unei eleve de 6 ani de la Colegiul Pedagogic Gheorghe Lazar din Cluj-Napoca au reclama ca fiica lor ar fi fost agresata sexual de sotul unei invatatoare, care isi ajuta sotia sa ii imbrace.

Bataie intre elevi, la un liceu din Bacau

Un elev de 16 ani, elev de clasa a X-a la un liceu din municipiul Bacau a ajuns la spital, joi, cu fractura de piramida nazala, dupa ce a fost lovit cu pumnul in fata de un coleg cu doi ani mai mare, intr-o pauza, politistii intocmind dosar penal pe numele agresorului, pentru loviri sau alte violente, informeaza Mediafax.

VIDEO Noua Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata - Cum arata investitia de 70 de milioane de lei

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost finalizata, dupa patru ani de la startul lucrarilor. Este o adevarat bijuterie, a declarat Emil Boc, primarul municipiului. Costurile totale au fost de 70 milioane de lei. Intra in material pentru a vedea cum arata noua sala.

Sala Polivalenta din Cluj, finalizata dupa patru ani; investitiile s-au ridicat la 70 mil. lei

Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata dupa aproape patru ani, investitiile ridicandu-se la 70 de milioane de lei. Primarul Emil Boc a descris-o ca pe o adevarata bijuterie a sportului si a divertismentului, care va fi pentru multi ani.

Sala Polivalenta din Cluj a fost finalizata. Investitie de 70 milioane lei

Sala Polivalenta din Cluj, cea mai moderna de la ora actuala din Romania, a fost finalizata, investitia totala ridincandu-se la 70 milioane lei. Constructia va fi inaugurata pe 31 octombrie, atunci cand va avea loc un concert sustinut de artistul James Blunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )