Libnet.ro
UNICEF

20:30

Acuzatiile aduse de DNA lui Victor Ponta, in presa internationala: Este primul premier in functie al Romaniei pus sub acuzare si ale carui active au fost puse sub sechestru

B1 B1,
Acuzatiile aduse de DNA lui Victor Ponta, in presa internationala: Este primul premier in functie al Romaniei pus sub acuzare si ale carui active au fost puse sub sechestru

Cazul premierului Victor Ponta a atras atentia principalelor publicatii straine. BBC, France Presse, AFP , Associated Press, Bloomberg si Reuters discuta despre acuzatiile pe careprocurorii DNA i le aduc. continuă pe B1

De ce s-a suparat Victor Ponta pe presa: Nu ati facut asta

Intrebat de jurnalisti despre alte subiecte decat cel al autostrazilor, premierul Victor Ponta a refuzat sa raspunda la orice alta intrebare, spunand ca este suparat ca presa din Romania nu a scris.

Victor Ponta renunta la sefia PSD: Am decis sa nu mai ocup nicio functie de conducere in partid pana cand imi voi demonstra nevinovatia fata de acuzatiile aduse

Victor Ponta renunta la sefia PSD. Anuntul a fost facut duminica de premier, printr-un mesaj postat pe Facebook. in mesajul adresat presedintei CN al PSD, Rovana Plumb, secretarului general Andrei Dolineaschi,.

Victor Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, printr-o scrisoare adresata liderilor social-democrati si postata pe Facebook, decizia de a nu mai ocupa nicio functie de conducere in PSD, pana la momentul in care isi va demonstra nevinovatia fata de acuzatiile care ii sunt aduse in justitie.

Victor Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, printr-o scrisoare adresata liderilor PSD, pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook, ca a luat decizia de a nu mai ocupa nicio functie de conducere in partid pana la momentul in care isi va demonstra nevinovatia fata de acuzatiile care ii sunt aduse in justitie. Ponta subliniaza insa ca va ramane in fruntea Guvernului. UPDATE: Presedintele interimar PSD Rovana Plumb a precizat ca, fiind vorba de o prelungire a interimatului, conform statutului, ea va fi presedinte interimar al social-democatilor pana la urmatorul congres al partidului, stabilit pentru anul viitor.

Presa internationala scrie ca Victor Ponta a renuntat la conducerea PSD, dar nu si a Guvernului

Presa internationala scrie despre decizia lui Victor Ponta de a renunta la functia de presedinte al PSD, pe fondul unei investigatii de coruptie, notand ca acesta va continua sa conduca Guvernul. Prim-ministrul Romaniei a demisionat din functia de.

Presa internationala: Victor Ponta a renuntat la conducerea PSD, dar nu si a Guvernului

Presa internationala scrie despre decizia lui Victor Ponta de a renunta la functia de presedinte al PSD, pe fondul unei investigatii de coruptie, notand ca acesta va continua sa conduca Guvernul.

Cum comenteaza presa internationala demisia lui Ponta din fruntea PSD

Demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD a captat atentia presei internationale, astfel ca cele mai cunoscute ziare din presa straina au comentat decizia premierului roman.

Premierul Victor Ponta a ajuns la sediul DNA

Premierul Victor Ponta a fost chemat astazi la DNA. Ponta a fost chemat de fiecare data lunea, la Directia Nationala Anticoruptie, de cand a fost pus sub invinuire in dosarul in dosarul.

Victor Ponta, despre sechestru pus de procurorii DNA: Este o procedura normala. Am pus la dispozitie apartamentul pe care il detin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca masura sechestrului asigurator dispusa de procurorii DNA in cazul sau este o procedura normala si ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care.

DNA: Victor Ponta, 17 infractiuni de fals sub semnatura privata, spalare de bani, complicitate la evaziune

Comunicatul DNA in dosarul lui Victor Ponta:in dosarul mediatizat prin comunicatul nr. 1026/VIII/3 din 05 iunie 2015, privind presupuse acte asimilate coruptiei savarsite la companiile energetice Turceni si.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )