Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adela Popescu si Radu Valcan vor deveni parinti pentru prima data

Adevărul Adevărul,
Adela Popescu si Radu Valcan vor deveni parinti pentru prima data

Cantareata si actrita Adela Popescu 29 de ani) si actorul Radu Valcan 38 de ani) vor deveni parinti pentru prima data, acestia anuntandu-si familiile in ziua de Craciun, iar fanii, luni, prin mesaje publicate pe blogurile lor, arata Mediafax. continuă pe Adevărul

Adela Popescu si Radu Valcan vor fi parinti

Adela Popescu si Radu Valcan vor deveni parinti anul viitor. Anuntul ca actrita este insarcinata a fost facut pe paginile de socializare.

Foto: Adela Popescu si Radu Valcan vor fi parinti. Cum si-au anuntat familia

Cantareata si actrita Adela Popescu a anuntat, luni, pe blogul sau, ca asteapta un copil cu Radu Valcan. Totodata, si sotul ei a dat vestea fanilor, pe contul sau de Instagram.

Anunt-soc facut de Adela Popescu si Radu Valcan dupa Sarbatori

Adela Popescu si Radu Valcan au facut anuntul cel mare. Ne-am gandit ca vom face anuntul in fel si chip. Ni-i imaginam pe fiecare emotionati, agitati, fericiti. Aproape ca am facut pariuri daca va plange sau nu.

Vom fi parinti ANUNTUL facut de un CELEBRU CUPLU din Romania! AFLA despre cine este vorba si MODUL INEDIT prin care au dat vestea cea mare familiei

Adela Popescu si Radu Valcan sunt in culmea fericirii. Cei doi vor deveni parinti, iar acestia si-au anuntat familia intr-un.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )