Libnet.ro
UNICEF

13:00

Aderarea la UE a Republicii Moldova, un subiect de PR politic pentru AIE-3?

Adevărul Adevărul,
Aderarea la UE a Republicii Moldova, un subiect de PR politic pentru AIE-3?

Viitorul european al Republicii Moldova a fost in ultimii 3 ani doar un subiect de PR politic in campaniile electorale de la Chisinau, folosit de liderii formatiunilor pro-europene doar pentru a cosmetiza o realitate diferita de cea prezentata la Bruxelles unde coruptia, sifonarea banului public si anchilozarea Justitiei in carapacea sovietica, pun sub semnul incertitudinii aderarea la UE a societatii moldovenesti. continuă pe Adevărul

Iohannis vrea integrarea Republicii Moldova in UE. Ce mesaj a transmis cu ocazia Zilei Independentei

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, joi, un mesaj de Ziua Independentei Republicii Moldova, prin care isi exprima dorinta ca romanii de pe ambele maluri ale Prutului sa se regaseasca in Uniunea Europeana si reafirma sprijinul Romaniei pentru aderarea la structurile Uniunii Europene.

Romania va acorda Republicii Moldova un imprumut nerambursabil de 100 de milioane euro pana in 2020

Romania va acorda Republicii Moldova un imprumut nerambursabil de 100 de milioane euro, banii urmand sa fie folositi pentru continuarea proiectelor de interconectare energetica, a infrastructurii de transport, dar si pentru extinderea SMURD si.

Romania va acorda Republicii Moldova un imprumut nerambursabil de 100 de milioane euro pana in 2020

Romania va acorda Republicii Moldova un imprumut nerambursabil de 100 de milioane euro, banii urmand sa fie folositi pentru continuarea proiectelor de interconectare energetica, a infrastructurii de transport, dar si pentru extinderea SMURD si modernizarea unor puncte de trecere a frontierei comune.

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti: in aceste timpuri grele, simtim plenar sprijinul Romaniei

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat joi, in cadrul intalnirii cu premierul Ponta, ca sprijinul Romaniei se simte in aceste timpuri grele si ca exista in prezent conditii optime.

Presedintele belarus ii felicita pe moldoveni de Ziua Independentei. SUA transmit ca sustin aspiratiile proeuropene ale Republicii Moldova

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko i-a trimis presedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independentei, informeaza Belta. Liderul din Belarus si-a exprimat cu.

Victor Ponta face joi o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

O delegatie a Guvernului Romaniei in frunte cu Victor Ponta vine pe 27 august la Chisinau, a declarat premierul Valeriu Strelet, scrie timpul. md. Vizita delegatiei romane, care va avea loc de Ziua Independentei Republicii Moldova.

Planul anticriza nu va salva economia Republicii Moldova. Politicienii vor sa-si salveze propria piele

Expertii sustin ca planul anticriza arata foarte bine la nivel declarativ, insa nu indica cum va fi salvat sectorul real si nici de unde vor fi luati bani pentru a implementa prevederile acestui document. Propunerile Ministerului Finantelor vor transforma Moldova intr-un stat politienesc ineficient.

Victor Ponta: Romania este gata sa acorde sprijin financiar Republicii Moldova

Romania si Republica Moldova au prelungit pana in anul 2020 implementarea acordului de asistenta financiara in valoare de 100 de milioane de euro pe care autoritatile de la Bucuresti s-au angajat sa o acorde Chisinaului, informeaza surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )