Libnet.ro
UNICEF

00:08

Un adevarat monstru marin filmat pentru prima data. Vezi aici ciudatenia

Antena3 Antena3,
Un adevarat monstru marin filmat pentru prima data. Vezi aici ciudatenia

Exploratorul Doc Ricketts a filmat in timpul unei expeditii submarine un peste care seamana cu un adevarat monstru marin. in imagini apare un peste-unditar, care rareori este vazut sau prins, pentru ca. continuă pe Antena3

Wes Chatham, star din Hunger Games, tata pentru prima data

Bucurie pentru Wes Chatham. Starul din Hunger Games: Mockingjay - Part 1 a devenit tata pentru prima data, dupa ce partenera lui, Jenn Brown, a adus pe lume un baietel.

Fotbal Brazilia: Cruzeiro, la al doilea titlu consecutiv, pentru prima data in istorie

Formatia braziliana Cruzeiro si-a asigurat al doilea titlul consecutiv de campioana, cu doua etape inainte de finalul sezonului. Este pentru prima data in istoria clubului cand castiga doua titluri la rand.

Tenis. Elvetia castiga pentru prima data Cupa Davis

Echipa Elvetiei a castigat pentru prima data in istorie Cupa Davis, competitie considerata a fi o Cupa Mondiala a tenisului. Elvetienii, cu Roger Federer pe teren, au invins Franta cu scorul de 3-1.

Irina Maria Bara, in finala turneului ITF din Antalya. Adversara sa, finalista pentru prima data

Jucatoarea de tenis Irina Maria Bara s-a calificat in finala turneului ITF, de 10. 000 de dolari, din Antalya Turcia). Romanca o va intalni in ultimul act, pentru a doua oara in acest an, pe slovaca Kristina Schmiedlova.

CSAT se reuneste, marti, prima oara dupa alegeri: Sedinta va fi condusa pentru ultima data de Basescu

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, marti, pentru ultima data in aceasta echipa condusa de Traian Basescu. Aceasta este prima sedinta CSAT dupa alegerile prezidentiale. Sedinta este.

CSAT se reuneste, marti, prima oara dupa alegeri: Sedinta va fi condusa pentru ultima data de Traian Basescu

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, marti, pentru ultima data in aceasta echipa condusa de Traian Basescu. Presedintele a convocat pentru marti, 25 noiembrie, ultima sedinta a Consiliul.

REVISTA BLOGURILOR: Copii romani care ating prima data un computer

Victorkapra vorbeste despre copii romani care ating prima data un computer. Mihaela Ivan comenteaza o secventa de pe scena politica actuala. Zoso scrie despre disputa imobiliara dintre un senator si un rom. Iar Adela Parvu prezinta o garsoniera modern si ingenios amenajata.

Elvetia a castigat Cupa Davis pentru prima oara in istorie

Echipa Elvetiei a castigat Cupa Davis pentru prima oara in istorie, dupa ce conduce cu scorul de 3-1 in intalnirea cu Franta, in urma victoriei lui Roger Federer in fata lui Richard Gasquet, scor 6-4, 6-2, 6-2, scrie Mediafax .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )