Libnet.ro
UNICEF

00:08

Adevaratul inteles al salariului fantomei de la Camera Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Adevaratul inteles al salariului fantomei de la Camera Deputatilor

Ceeace nu va va explica nimeni - nici la oficina cu premianti, nicila diverse oficioase mai mult sau mai putin transparent vopsite in culorile politice pe care le promoveaza - este insulta pe care o reprezinta retributia fantomei de la Camera Deputatilor la adresa asa-zisului statului de drept. in declaratia de avere a Luminitei Iordachescu-Petica vedem cat valoreaza pila pusa de un politruc-infractor vizavi de o meserie respectabila. continuă pe Adevărul

Hada realitate devoalata de salariul fantomei de la Camera Deputatilor

Ceeace nu va va explica nimeni - nici la oficina cu premianti, nicila diverse oficioase mai mult sau mai putin transparent vopsite in culorile politice pe care le promoveaza - este insulta pe care o reprezinta retributia fantomei de la Camera Deputatilor la adresa asa-zisului statului de drept. in declaratia de avere a Luminitei Iordachescu-Petica vedem cat valoreaza pila pusa de un politruc-infractor vizavi de o meserie respectabila.

Porti deschise pentru copii, pe 1 iunie la Camera deputatilor. Micii vizitatori pot vedea sala in care au loc sedintele de plen si cabinetul presedintelui Camerei

De Ziua copilului, Camera Deputatilor isi va deschide portile, incepand cu ora 10. 00, pentru copiii care vor dori sa viziteze institutia, se arata intr-un comunicat al Camerei. Luni, 1 iunie, copiii si.

Portile deschise la Camera Deputatilor de 1 iunie, pentru copii

Camera Deputatilor isi va deschide portile, luni, 1 iunie, incepand cu ora 10. 00, pentru copiii care vor dori sa viziteze institutia, acestia putand sa vada si sala in care se desfasoara sedintele de plen ale Parlamentului, dar si cabinetul.

Porti deschise pentru copii la Camera Deputatilor

Luni, 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, Camera Deputatilor isi va deschide portile, incepand cu ora 10. Accesul se va face pe la intrarea dinspre Piata Constitutiei, intrarea C1 din Palatul Parlamentului.

Angajat fantoma la Camera Deputatilor. Vezi ce salariu are

Camera Deputatilor are un purtator de cuvant, dar doar pe statul de plata. De aproape doi ani, o doamna figureaza ca angajat pe acest post, dar deputatii si presa nu stiu cum arata. Purtatorul de cuvant.

Camera Deputatilor a adoptat ordonanta privind modificarea modalitatii de castig la loteria bonurilor: Se vor acorda maxim 100 de premii

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, modificarea ordonantei pentru organizarea loteriei bonurilor fiscale, prin care numarul castigatorilor se va limita la 100. Actul a fost adoptat cu cu 183 voturi pentru, 91.

Fantoma de la Camera Deputatilor

Angajatii deputatilor au un purtator de cuvant. fantoma! Nimeni nu o cunoaste pe doamna care ar trebui sa se ocupe de relatia cu presa. Ba mai mult, atat parlamentarii cat si functionarii spun.

Angajat fantoma la Camera Deputatilor: Nu l-a vazut nimeni, dar incaseaza lunar un salariu de 5.500 de lei

Romanii nu platesc doar parlamentari somnorosi, ci si functionari fantoma. Un astfel de caz exista la Camera Deputasilor. Purtatorul de cuvant al Secretariatului General este o doamna pe care reporterii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )