Libnet.ro
UNICEF

22:00

ADEVARUL despre ce se intampla la INSULA IUBIRII: IMAGINILE spun totul, fanii sunt in stare de SOC (FOTO)

B1 B1,
ADEVARUL despre ce se intampla la INSULA IUBIRII: IMAGINILE spun totul, fanii sunt in stare de SOC (FOTO)

Anuryh, fosta ispita de la Insula Iubirii, a postat o fotografie incendiara care i-ainnebunit, pur si simplu, pe fani. Aflata pe litoral, vedeta s-a pozat fara sutien, dar nu a renuntat si. continuă pe B1

Insula Iubirii, pe Antena 1. Dupa 10 ani de relatie, un concurent recunoaste ca e gay

Controversa maxima in episoudul din seara trecuta de la Insula Iubirii. Partenera unui barbat aflat la Purimuntra recunoaste orientarea sexuala a acestuia. Insula Iubirii: Gia recunoaste ca Bogdan e gay Bogdan, in varsta de 27 de ani, a fost cel care a adus pata de culoare a acestui sezon. Acesta pare a fi de departe .

Insula Iubirii, 22 iulie 2019, LIVE text. Are loc prima despartire din aceasta editie. Cine isi spune adio

Insula Iubirii, reality-shoul filmat in Thailanda si difuzat de postul de televiziune Antena 1 in fiecare zi de luni, de la ora 20:00, continua cu un nou episod, pe 22 iulie 2019. Telespectatorii vor asista la prima despartire din aceasta editie. Sunteti nerabdatori sa aflati cine nu a mai putut sa suporte infidelitatea partenerului de .

BOMBA: S-a casatorit cu ispita de la Insula iubirii! Fanii au crezut ca e o gluma, dar...

Medana si Robert, concurenti ai celui de-al doilea sezon ai show-ului Insula Iubirii, s-au casatorit. S-au facut 25 ani de cand ne-am cunoscut . la gradinita . acolo unde ne jucam impreuna si ne.

De abia acum s-a aflat: E SCANDALOS ce s-a intamplat in emisiunea Insula iubirii de la Antena1!

E nebunie totala la Insula iubirii, show-ul cu scantei de la Antena 1! Costas a intrebat-o pe Nicoleta Dragne daca este dispusa sa faca un copil impreuna, potrivit evz. ro.

Adevarul despre starea Corneliei Catanga! Ce s-a intamplat in perioada spitalizarii artistei

Cornelia Catanga a fost externata din spital,dupa ce saptamana trecuta artista a trecut prin momente dificile. Medicul oftalmolog, Monica Pop, a facut dezvaluiri despre starea de sanatate a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )