Libnet.ro
UNICEF

07:00

Adevarul din spatele povestii ursului impuscat in Sibiu: Autoritatile l-au fugarit cu girofare, cu urlete si racnete (FOTO)

B1 B1,
Adevarul din spatele povestii ursului impuscat in Sibiu: Autoritatile l-au fugarit cu girofare, cu urlete si racnete (FOTO)

Localnicii si mai cu seama, jurnalistii sibieni au primit miercuri dimineata un mesaj in care erau avertizati sa nu mearga prin zona Ibis din Sibiu, fiindca se desfasoara o operatiune de imobilizare a. continuă pe B1

Care este adevarul din spatele mitului privind culorile de pe ambalajul pastei de dinti

Printre cele mai populare mituri promovate pe internet se refera la semnele colorate de pe pasta de dinti, sustinandu-se teoria conform careia aceste culori ar reprezenta caracteristica pastei de.

Marian Godina, atac violent la un sef din Politia Romana pe tema ursului impuscat la Sibiu

Celebrul politist brasovean e tot mai revoltat dupa omorarea unui urs ratacit in centrul Sibiului. Prefectul judetului si seful IPJ Sibiu explica operatiunea de prindere a ursului. Primul ca.

Motivul din spatele abandonurilor timpurii ale Simonei Halep: WTA ofera un bonus financiar sportivelor care se inscriu la toate turneele dintr-o anumita categorie

Simona Halep a fost aspru criticata de fanii tenisului din toata lumea pentru obisnuinta sa de a se inscrie in multe turnee si de a abandona inca din primul tur sau chiar inainte de.

Vesti bune pentru soferi: Se circula din nou pe autostrada dintre Sibiu si Orastie

Vesti bune pentru soferi. De duminica, se circula din nou pe autostrada dintre Sibiu si Orastie, informeaza B1 TV. Angajatii CNADNR au lucrat fara oprire in ultimele luni pentru a redeschide circulatia.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )