Libnet.ro
UNICEF

00:08

Adevarul Live: cele mai frumoase locuri din Romania

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: cele mai frumoase locuri din Romania

De la ora 15. 00, consultantul in turism Traian Badulescu si Cezar Dumitru, blogger specializat in travel, iti recomanda cele mai frumoase destinatii de vacanta din Romania. continuă pe Adevărul

Peisaje ce-ti taie rasuflarea admirate din balon! Vezi cele mai tari locuri din lume pentru o astfel de experienta!

Cu siguranta stiai deja ca pamantul reprezinta un izvor nesecat de peisaje absolut uimitoare si destinatii extraordinare de vacanta. Dar te-ai gandit vreodata cum ar fi sa admiri toate aceste privelisti de sus, in timpul unei plimbari cu balonul? ADPM iti prezinta astazi cele mai tari locuri din lume in care poti trai o experienta de neuitat un zbor cu balonul! Continue reading .

Proiectul francez Cele mai frumoase sate ar putea fi derulat in Romania: Ar putea constitui un avantaj pentru ecoturism

Philippe Martin, ministrul francez al Ecologiei, Dezvoltarii Durabile si Energiei, si-a exprimat sustinerea, joi, pentru preluarea proiectului Cele mai frumoase sate in Romania, proiect ce ar putea constitui.

SANSA pentru ecoturismul din Romania. Proiectul francez Cele mai frumoase sate ...

Ministrul francez al Ecologiei, Dezvoltarii Durabile si Energiei, Philippe Martin, si-a exprimat, joi, sustinerea pentru preluarea proiectului Cele mai frumoase sate in Romania, care ar putea constitui un avantaj substantial pentru ecoturismul din Romania, potrivit unui comunicat remis Mediafax. Pozitia a fost formulata in cadrul unei intalniri avute joi, la Palatul Victoria, cu ministrul roman al Mediului, Rovana Plumb. Un subiect abordat cu acest prilej l-a constituit implementarea in .

ADMITERE FACULTATE 2013 Care sunt cele mai banoase meserii din Romania

Bancherii, inginerii cu specializarea petrol si gaze si cei care lucreaza in industria prelucratoare de tutun sunt angajatii cu salariile cele mai mari de pe piata muncii din Romania.

Fiecare vin poarta in el inima de la Segarcea. Vinurile romanesti sunt premiate la cele mai mari competitii din lume

Un vin bun se cunoaste din vie si sufletul celor care il produc ajunge in fiecare pahar. Vinurile din Romania concureaza cu vinurile de prestigiu din Europa si din lume, iar recunoasterea calitatii se numara.

Fiecare vin poarta in el inima de la Segarcea. Vinurile romanesti sunt premiate la cele mai mari competitii din lume

Un vin bun se cunoaste din vie si sufletul celor care il produc ajunge in fiecare pahar. Vinurile din Romania concureaza cu vinurile de prestigiu din Europa si din lume, iar recunoasterea calitatii se numara.

ADMITERE LICEU 2013 Reportaj la Colegiul National Sf. Sava, unul dintre cele mai ravnite licee din tara

Absolventii de gimnaziu care viseaza sa intre la Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti ar putea avea mai multe locuri pe care sa candideze la inscrierea de la liceu, anul acesta. Directorul adjunct al colegiului, profesorul Adrian Troie, a declarat la emisiunea Adevarul Live de marti ca s-ar putea ca anul acesta conducerea liceului sa suplimenteze numarul de locuri alocate elevilor.

ADMITERE FACULTATE 2013/UBB Cluj, cea mai mare universitate din tara, are cele mai multe locuri la admitere: circa 15.000 de locuri doar la licenta VIDEO

Admitere facultate 2013. UBB Cluj a anuntat azi, 11 iulie, ca de saptamana viitoare incep inscrierile la facultati. Rectorul UBB, Ioan-Aurel Pop, a anuntat ca in anul universitar 2013-2014 sunt 4. 891 de locuri bugetate si 9. 414 de locuri in regim de taxa la licenta. Pentru master sunt circa 9. 200 de locuri. Deci, per total, licenta plus master, UBB are aproximativ 24. 000 de locuri de admitere.

Ce universitati din Bucuresti ofera cele mai multe locuri pentru studenti.

Majoritatea locurilor pentru absolventii de liceu care vor sa fie, din toamna, studenti in Bucuresti sunt disponibile la Universitate, ASE si Politehnica, admiterea in anul I facandu-se, la multe dintre facultati, pe baza unui concurs de dosare bazat pe media de la bacalaureat, transmite Mediafax. Universitatea din Bucuresti pune la dispozitia candidatilor 4. 400 de locuri fara taxa si 4. 000 de locuri cu taxa, pentru cele 19 facultati ale sale si Departamentul de invatamant la distanta .

Poate fi revitalizata capitala judetului cu cei mai multi analfabeti din Romania? Primarul Giurgiului, Nicolae Barbu, discuta online cu cititorii

Giurgiu este una dintre principalele porti de intrare in Romania. In ultimii zece ani populatia municipiului a scazut cu 10. 000 de locuitori de la 72. 000 la 62. 000 de locuitori). Totodata, potrivit datelor de la ultimul recensamant judetul Giurgiu are cel mai mare numar de analfabeti din tara. Ce proiecte importante de infrastructura se vor realiza in Giurgiu in urmatorii ani? Cum intentioneaza Primaria sa atraga investitorii si sa creeze locuri de munca? Ce se poate face pentru a reduce numarul de persoane analfabete? Cand se vor asfalta strazile de pamant din oras? Cum se poate rezolva problema cainilor fara stapan? Primarul din Giurgiu, Nicolae Barbu, discuta online cu cititorii. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )