Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adevarul Live. Clotilde Armand: M-au cautat de la PNL. Nu facem aliante pentru ca partidele nu sunt democratice

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Clotilde Armand: M-au cautat de la PNL. Nu facem aliante pentru ca partidele nu sunt democratice

Clotilde Armand, fostul candidat al Uniunii Salvati Bucurestiul USB) pentru Primaria Sectorului 1, vorbeste de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre proiectele pe care le va propune din pozitia de consilier, negocierile cu celelalte partide pentru o majoritate in Consiliu Local si daca daca are de gand sa candideze in toamna la parlamentare. continuă pe Adevărul

Clotilde Armand propune schimbarea structurii Parlamentului. Cati alesi vrea in Legislativ fostul candidat al USB pentru Primaria Sectorului 1

Clotilde Armand, fost candidat al USB pentru Primaria Sectoului 1, sustine ca ar fi recomandat ca numarul parlamentarilor sa fie redus pentru urmatoarele legislaturi, maxim 300 de alesi fiind numarul inaintat de Armand.

Pianistul Stefan Doniga, despre prezenta legendei jazz-ului mondial Arturo Sandoval la Bucuresti, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Arturo Sandoval, legenda latin-jazz- ului mondial, va concerta vineri, 24 iunie, de la ora 19. 00, la Sala Radio. Celebrul trompetist american de origine cubaneza va sustine pentru prima data un concert extraordinar la Bucuresti. Cunoscutul pianist roman Stefan Doniga este invitat in studioul Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a vorbi despre prezenta legendarului muzician american in Romania.

Clotilde Armand, lovitura pentru Parlamentul Romaniei. Iata cum ar arata Legislativul pentru fostul candidat USB la Primaria Sectorului 1

A pierdut alegerile, dar Clotilde Armand este decisa sa nu renunte la viata politica. Fostul candidat USB la Primaria Sectorului 1 a scris pe Facebook ca formatiunea din care face parte isi doreste un altfel de Parlament.

Clotilde Armand: Cerem limitarea numarului de parlamentari. Vrem ca acestia sa munceasca la fel ca restul angajatilor

Clotilde Armand sustine intr-o postare pe Facebook faptul ca numarul parlamentarilor ar trebui redus la 300, iar programul acestora ar trebui sa fie asemenea oricarui alt angajat, adica opt ore pe zi, cinci z.

Alina Gorghiu: Eu si Blaga ne-am vazut cu reprezentantii Casei Regale cu o zi inainte sa se vada Dragnea, dar n-am tinut sa ne laudam

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre oferta facuta de liberali premierului Dacian Ciolos pentru intrarea in PNL, incercarea realizarii unei constructii politice anti-PSD, dar si despre rezultatele inregistrate de liberali la alegerile locale din 5 iunie.

Adevarul Live:Britanicii decid viitorul Uniunii Europene

Zi decisiva astazi pentru viitorul Marii Britanii in Uniunea Europeana si pentru viitorul Uniunii Europene, pentru ca oricare va fi rezultatul UE nu va mai arata la fel dupa referendumul britanic. Care vor fi consecintele acestui vot?.

Adevarul Live, ora 13.00:Cu ce ramanem dupa Euro 2016?

Echipele nationale ale Elvetiei si Poloniei vor juca in primul meci din optimile de finala ale Campionatului European din Franta, in timp ce reprezentativele Spaniei si Italiei se vor intalni in reeditarea finalei de la Euro 2012, atunci cand ibericii s-au impus cu scorul de 4-0.

Adevarul Live, ora 14.00: Se prefigureaza o finalista neasteptata la Euro 2016

Selectionata Spaniei, campioana europeana, a pierdut, scor 1-2, meciul sustinut, la Bordeaux, in compania Croatiei, care a castigat Grupa D a competitiei din Franta, in timp ce spaniolii au acces in optimi de pe locul doi si vor intalni Italia, castigatoarea Grupei E.

Be yourSelfie, educatie si istorie urbana prin intermediul fotografiei, la Adevarul Live, de la ora 12.00

In aceasta dimineata, la sediul Facultatii de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti, a avut loc vernisarea unei expozitii de fotografie urbana, care ii are ca autori pe liceenii din cinci colegii bucurestene. Evenimentul este etapa finala a proiectului Be yourSelfie prin Bucuresti, program de educatie si istorie urbana pentru studenti si liceeni derulat de FSPUB cu sprijinul UMP.

Adevarul Live, ora 14.00: Cine preia nationala dupa plecarea lui Iordanescu

Anghel Iordanescu este pe picior de plecare de la echipa nationala, iar presedintele FRF Razvan Burleanu si echipa sa trebuie sa ia rapid o decizie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )