Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adevarul Live: Gabriel Oprea, premierul de vara

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Gabriel Oprea, premierul de vara

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a numit prim-ministru interimar pe gen. Gabriel Oprea, dupa ce Victor Ponta a trimis la Cotroceni documentele medicale care atesta operatia din Turcia. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb: Tin legatura cu Victor Ponta in ceea ce priveste principalele proiecte, dar avem incredere si in primul-ministru interimar, Gabriel Oprea

Ministrul Muncii, rovana Plumb, a declarat ca membrii guvernului vor colabora foarte bine cu Gabriel Oprea, premierul interimar, informeaza Agerpres. Avem toata increderea si lucram aproape de primul-ministru.

Rovana Plumb: Tin legatura cu Victor Ponta in ceea ce priveste principalele proiecte, dar avem incredere si in primul-ministrul interimar, Gabriel Oprea

Ministrul Muncii, rovana Plumb, a declarat ca membrii guvernului vor colabora foarte bine cu Gabriel Oprea, premierul interimar, informeaza Agerpres. Avem toata increderea si lucram aproape de primul-ministru.

Gabriel Oprea, in prima sa zi de premier interimar, s-a intalnit cu seful SRI

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei, a venit, marti dimineata, la Guvern, si s-a intalnit Eduard Hellvig, directorul Serviciului Roman de Informatii, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane.

SURSE intalnire Klaus Iohannis- Gabriel Oprea la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca cu vicepremierul Gabriel Oprea, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre preluarea mandatului de premier interimar, au declarat surse guvernamentale pentru Adevarul.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 iunie, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta, anunta Administratia Prezidentiala. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este mentionata perioada in care Oprea va ocupa postul de premier interimar. UPDATE: Decretul semnat de Iohannis pentru desemnarea lui Oprea ca prim-ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial.

Gabriel Oprea: Sustin sefii Parchetelor pentru un nou mandat

Prim-ministrul interimar al Romaniei, Gabriel Oprea, a declarat, marti seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca sustine continuarea mandatelor actualilor sefi ai Parchetelor, referindu-se in special la Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, si la Tiberiu Nitu, procuror general al Romaniei.

Care sunt cele mai mari greseli pe care le facem in dieta de vara? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

E bine sau nu sa bem bere pe durata verii? Ne ingrasa, ne deshidrateaza? Care sunt cele mai recomandate diete ca sa aratam bine la plaja? Discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 cu medicul nutritionist Corina Zugravu.

Adevarul Live, ora 13:00: SpeedCubing, castigatorii Romanii au talent, destainuie tainele cubului Rubik

Cristian Leana, Martin Fronescu, doi dintre componentii grupului SpeedCubing, desemnati castigatori ai celui de-al cincilea sezon al emisiunii Romanii au talent, vin in platoul Adevarul Live pentru a demonstra ca imaginatia umana nu are limite. Cei doi isi vor povesti experienta din cadrul show-ului de la Pro TV si vor face o demonstratie de rezolvare a cubului Rubik.

Evaluare Nationala 2015 - subiecte la Limba Romana. Subiectele vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live de la 11.00

Evaluare Nationala 2015 - Subiecte la Limba Romana. Subiectele primite de candidati la proba de Romana vor fi publicate in timp real pe adevarul. ro. La ora 11:00, Adevarul Live va transmite in direct rezolvarea subiectelor de la proba de Limba Romana a examenului de Capacitate 2015.

Premierul interimar Gabriel Oprea, in Parlament: Guvernul sustine adoptarea strategiei nationale de aparare

Premierul interimar Gabriel Oprea a avut prima iesire publica in Plenul Parlamentului. Oprea a venit in fata parlamentarilor sa sustina Strategia nationala de aparare prezentata ieri de presedintele Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2497 seconds )