Libnet.ro
UNICEF

07:30

Adevarul Live. Generalul Degeratu despre criza imigrantilor: Rusia este cea care genereaza criza acestei migratii excesive

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Generalul Degeratu despre criza imigrantilor: Rusia este cea care genereaza criza acestei migratii excesive

Criza refugiatilor se adanceste pe masura ce noi valuri de oameni forteaza frontierele europene, motiv pentru care unele state anunta ca vor apela chiar la mobilizarea armatei. Generalul r) Constantin Degeratu a declarat, la Adevarul Live, ca Rusia genereaza ce-a de-a treia criza a acestei migratii excesive in valuri si spectaculoasa. continuă pe Adevărul

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Marius Obreja, despre criza imigrantilor: Valul de refugiati ne-a depasit asteptarile

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, liberalul Marius Obreja, a vorbit astazi, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor. Obreja a afirmat ca numarul de refugiati care traverseaza Marea Mediterana a intrecut cu mult estimarile europenilor, iar Europa pare sa nu poata face fata.

REVISTA BLOGURILOR. Tudor Chirila, despre criza imigrantilor: Am ajuns si noi sa privim detasat refugiatii

Pe blogurile de joi, citim despre criza imigrantilor din perspectiva lui Tudor Chirila, finala dintre Simona Halep si Serena Williams. dar si despre importanta hidratarii.

Angela Merkel, despre criza imigrantilor: Este obligatia noastra istorica sa oferim adapost acestor oameni, indiferent de tara din care provin (VIDEO)

Europa cauta o solutie la criza imigrantilor. Oficiali din 12 tari plus cei ai Uniunii Europene discuta la Viena, la Summitul Balcanilor de Vest, impactul miilor de refugiati care sosesc zilnic pe continent.

Klaus Iohannis si Gabriel Oprea, discutii despre criza imigrantilor

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost in aceasta dupa-amiaza la Palatul Cotroceni. Potrivit surselor, Oprea a avut o discutie de 15 minute cu presedintele Klaus Iohannis despre problema imigrantilor. Comisiile.

PNL, despre criza imigrantilor: Romania nu este in pericol. Dar ar trebui sa se repuna pe tapet apartenenta Romaniei la Schengen

Liberalii sustin ca Romania nu este vizata, deocamdata, de valul de imigranti care se indreapta spre Vestul si Nordul Europei. insa, tinand cont ca securitatea devine din ce in ce mai fragila la granitele UE, PNL cere ca Romania sa fie primita in Schengen.

Obama si Merkel au discutat despre intensificarea violentelor in Ucraina si criza imigrantilor

Presedintele american Barack Obama a sunat-o pe Angela Merkel, cancelarul german, cu care a discutat la telefon despre recenta intensificare a violentelor in estul Ucraiei si despre criza imigrantilor, anunta Casa Alba, relateaza postul Radio Free.

Criza imigrantilor, in discutia comisiilor de politica externa si aparare ale Parlamentului

Comisiile parlamentare de politica externa, de aparare si Comisia Schengen vor discuta, in 8 septembrie, cu ministrii de Externe si Interne despre criza refugiatilor, pentru a stabili un punct de vedere al Parlamentului, au anuntat, miercuri, presedintii comsiilor, Laszlo Borbely si Petru Filip.

Criza imigrantilor copleseste Europa. Ce solutii exista pentru refugiati

In aprilie 2015, Uniunea Europeana incepea sa vorbeasca despre criza imigrantilor, dupa ce mai multe nave pline cu refugiati s-au scufundat in Marea Mediterana. in prezent, Europa inca se straduieste sa gaseasca o solutie la ceea ce este una dintre cele mai mari crize cu care s-a confruntat in istoria recenta.

Adevarul Live, ora 13:00: Dragonu AK 47, despre hip-hop-ul romanesc si momentele de rascruce din viata sa

Interviu Dragonu AK 47 la Adevarul Live: Pe numele real Dragos Tudorache, rapperul Dragonu 30 de ani) vine in studioul Adevarul Live pentru a povesti despre peripetiile din cariera, despre cum l-a schimbat statutul de tata, ce planuri are in muzica si cum l-au influentat drogurile.

La Adevarul Live cu seful MasterCard Romania despre cum au ajuns tinerii sa plateasca electronic

La Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, discutam cu seful MasteCard pe Romania despre platile fara atingere si despre festivalurile la care participantii au ajuns sa plateasca fara cash.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )