Libnet.ro
UNICEF

20:30

Adevarul Live: Horia Virlan, din culisele noului sezon Mama mea gateste mai bine

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Horia Virlan, din culisele noului sezon Mama mea gateste mai bine

Interviu Horia Virlan. Horia Virlan 52 de ani) a vorbit la Adevarul Live despre al treilea sezon al show-ului Mama mea gateste mai bine, dar si pentru a impartasi secrete din bucatarie. continuă pe Adevărul

Din culisele cinematografiei:Cum a pierdut celebrul regizor Sergiu Nicolaescu rolul lui Mihai Viteazul

Cel mai cunoscut film istoric produs vreodata de Studioul Cinematografic Bucuresti, Mihai Viteazul, a inceput cu regizorul Sergiu Nicolaescu in hainele domnitorului. Partitura i-a revenit in cele din urma lui Amza Pellea, care a si creat un rol memorabil.

Interviu la Adevarul Live despre roboti si rostul lor in educatia viitorilor elevi

Impactul tehnologiei a ajuns, pas cu pas, si in educatie. Mai nou, copiii pot experimenta cu programarea robotilor si Alexandra Sugurel, inginer in robotica, a venit la Adevarul Live pentru a vorbi despre acest domeniu si impactul sau.

Adevarul Live: 72 de ani de la deportarea romilor in Transnistria. De ce i-a trimis maresalul Antonescu in pribegie?

Peste 25. 000 de romi au fost deportati in Transnistria in urma cu 72 de ani, la ordinul marsalului Antonescu. Deportarile din Transnistria, alaturi de alte politici ale vremii, arata ca si liderii romani poarta responsabilitatea Holocaustului romilor. Presedintele Agentiei Nationale pentru Romi, Daniel Vasile, si istoricii Petre Florin Manole si Petre Mihai vorbesc, la Adevarul Live, luni, de la 12. 00, despre consecintele acestor evenimente.

Cati romani au urmarit premiera noului sezon Te cunosc de undeva si care au fost castigatorii serii

Prima editie a celui de-al zecelea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Zece vedete au interpretat primele personaje in fata telespectatorilor si a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan.

Carlas Dreams, sarutat cu forta de o adolescenta in prima editie a noului sezon X Factor

Concurentii X Factor si-au etalat atuurile in prima editie din acest sezon, au mizat pe momente care le-au pus in valoare vocile sau, dimpotriva, au ales sa arate ca sunt curajosi si au simtul umorului. De la o adolescenta nonconformista, cu parul verde, la un student la stomatologie sau un sunetist care i-a uimit pe cei patru jurati, seara de vineri a dat startul spectacolului talentelor.

La Maruta isi schimba ora si durata difuzarii, cu doua zile inaintea inceperii noului sezon

Schimbare de ultima ora in grila Pro Tv. Emisiunea La Maruta va reveni din 12 septembrie la alta ora decat cea anuntata initial de postul de televiziune, respectiv 18. Mai mult, durata de emisie a show-ului prezentat de Catalin Maruta s-a dublat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )