Libnet.ro
UNICEF

14:30

Adevarul Live, ora 12:00: actorul Emil Hostina, de la Harry Potter la Attila Hunul, intr-un nou serial la History

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12:00: actorul Emil Hostina, de la Harry Potter la Attila Hunul, intr-un nou serial la History

Interviu Emil Hostina. Emil Hostina 40 de ani) vine la Adevarul Live, de la ora 12:00, pentru a detalia rolul lui Attila Hunul, supranumit si biciul lui Dumnezeu, din serialul Vremea Barbarilor, care urmeaza sa fie difuzat pe canalul History. Totodata, actorul vorbeste despre cariera lui, in care intra si un rol in celebra serie Harry Potter. continuă pe Adevărul

Catalin Stefanescu este garantat 100% invitat la Adevarul Live, de la ora 12.00

Catalin Stefanescu va fi prezent in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru o discutie despre Vanilla Skype, un proiect atipic care depaseste granitele clasice ale teatrului, despre noul sezon Garantat 100%, dar si despre televiziunea de astazi.

Care sunt cele mai noi minuni tehnologice care ne ajuta la depistarea si tratamentul bolilor? Aflati la Adevarul Live, de la ora 15.00

Dr. ing. Elena Ovreiu, lector la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, vine la Adevarul Live sa ne explice cat de importante sunt tehnicile imagistice in diagnosticul, tratamentul si chiar in prevenirea unor boli grave, cum este cancerul.

Lumea regizorului Cristi Puiu, de la un cartus de Kent la Oscar. La Adevarul Live, de la ora 14.00

Regizorul Cristi Puiu se afla in topul preferintelor criticilor din lumea intreaga, dupa ce pelicula sa, Sieranevada, a fost prezentata la Cannes. De curand, lungmetrajul sau a fost propus de Romania pentru Oscarul acordat celui mai bun film strain.

Consilierii judeteni, convocati in sedinta ordinara, pe 31 august. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Onsilierii judeteni sunt convocati miercuri, 31 august, in sedinta ordinara, incepand cu ora 12. 00, in sala de sedinte a Consiliului Judetean, avand pe ordinea de zi 19 proiecte de hotarare. in cadrul dezbaterilor vor fi luate in discutie rectificarea bugetului propriu pe anul 2016, dar si cum va cheltuit excedentul rezultatul din anul 2015.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )