Libnet.ro
UNICEF

07:45

Adevarul Live, ora 13.00: NOSFE, despre maturizarea artistica si muzica trap din Romania

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00: NOSFE, despre maturizarea artistica si muzica trap din Romania

Interviu NOSFE. NOSFE, pe numele real Darius Vlad Cretan, vine la Adevarul Live, de la ora 13:00, pentru a discuta despre noul lui album, Arca lui Nosfe, pentru a povesti despre parcursul lui muzical, dar si pentru a-si defini planurile de viitor. continuă pe Adevărul

Ana Maria Ciceala, la Adevarul Live, despre solutiile USR pentru rezolvarea problemelor de la RADET

Consilierul USB Ana Ciceala vorbeste, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, despre solutiile USR pentru rezolvarea problemelor de la RADET, proiectele formatiunii in CMGB si despre strangerea de semnaturi pentru depunerea listelor pentru parlamentare.

Adevarul Live, ora 11.00. ONG-ul care ii invata gratis pe romani limbi straine

Iulia Rosca-Dromereschi, presedintele Asociatiei Informale a Vocilor pentru Incluziune AIVI), va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre obiectivul ONG-ului pe care il conduce: sa-i invete gratis pe romani limbi straine prin metode non-formale. Deocamdata cauta finantare.

Adevarul Live, ora 12.00: care sunt cele mai cautate job-uri

Vineri si sambata, la Bucuresti, se va desfasura cel mai mare targ de job-uri Angajatori de Top. in platoul Adevarul Live, de la ora 12. 00, Dragos Gheban,Managing Partner Catalyst Solutions, ne va povesti in ce domenii sunt cele mai mari salarii, dar si care sunt cele mai cautate joburi.

Mihai Tudose, vicepresedinte PSD, la Adevarul Live, despre masurile economice din programul de guvernare al social-democratilor

Vicepresedintele PSD, Mihai Tudose, vorbeste, marti, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre partea economica a programului de guvernare a social-democratilor, listele pentru alegerile parlamentare, dar si opozitia fata de Guvernul Ciolos.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )