Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul LIVE, ora 16.00: Serviciile secrete si razboiul hibrid impotriva Romaniei

Adevărul Adevărul,
Adevarul LIVE, ora 16.00: Serviciile secrete si razboiul hibrid impotriva Romaniei

Suntem, asemeni tuturor tarilor aflate la granita spatiului UE/NATO cu Federatia Rusa, supusi efectelor unui foarte complex razboi hibrid. Un tip nou de confruntare, dezvoltata pe baza tehnicilor mai vechi ale razboiului psihologic, dar acum cuprinzind actiuni complet surprinzatoare in mai multe domenii, toate urmarind influentarea, manevrarea si stapinirea opiniei publice. continuă pe Adevărul

inaintea intalnirii cu publicul la TIFF, actorul Levente Molnar se destainuie la Adevarul Live, de la ora 14.00. Cum sa faci din copil - cinefil

Prezent la TIFF 2016, unde va avea o intalnire cu publicul, astazi, de la ora 17. 00, la TIFF Lounge, actorul Levente Molnar, cunoscut pentru rolul din Fiul lui Saul, premiat cu Oscar pentru cel mai bun film strain, va fi invitat la Adevarul Live, la ora 14. 00, intr-o transmisiune directa din Cluj Napoca.

Adevarul Live, ora 15.00: Ce pot face Romania si Italia pentru salvarea UE?

Italia este tara din UE cu cel mai mare numar de cetateni romani stabiliti pe teritoriul ei, peste un milion de persoane. Este numai unul dintre motivele pentru care relatia dintre Romania si Italia este una cu totul speciala. Dar cele doua tari au multe lucruri in comun, mostenirea istorica, latinitatea, dar si relatia economica extrem de solida.

Care sunt cele mai mari greseli ale ginecologilor din Romania? Aflati la Adevarul Live, de la ora 13.00

Diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice se face deficitar in multe situatii in Romania. in lipsa unor protocoale riguroase, femeile se plimba ani intregi de la un medic la altul fara sa beneficieze de investigatiile relevante. Timpul pierdut se traduce apoi prin probleme de fertilitate sau mai grave. Despre acest cerc vicios vorbim cu dr. Paul Pirtea, ginecolog si specialist in FIV la Spitalul Universitar Cochin din Paris.

Dan Helciug, externalizat din Spitalul de Urgenta, intr-o cariera solo. Declaratii in exclusivitate la Adevarul Live, de la ora 12.00

Dan Helciug s-a apucat din nou de muzica, de data aceasta intr-o cariera solo. Pe 8 iunie, artistul isi lanseaza albumul HeArt.

Astazi se deschide Bookfest. Aniversare un sfert de secol Nemira, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Astazi, la Romexpo, se deschide o noua editie a Salonului de Carte Bookfest. in acelasi timp, evenimente importante au loc in aceasta perioada: editura Nemira aniverseaza 25 de ani de la infiintare, iar politistul Marian Godina lanseaza o carte pentru copii.

Catalin Predoiu, la Adevarul Live: Nu mai am ce discuta cu Nicusor Dan. Probabil Firea mananca acum floricelele lui Ponta si urmarese la TV campania

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, este invitat la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre esecul negocierilor cu Nicusor Dan in vederea formarii unei aliante impotriva Gabrielei Firea. Tot astazi, Nicusor Dan va veni in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, fiind ultimele interviuri inainte de alegerile locale.

Adevarul Live. Razvan Mironescu:Daca pierd acum, nu voi mai dori sa intru in admnistratia locala. Voi incerca sa-mi pastrez statutul de parlamentar

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre sansele sale de a invinge pe 5 iunie candidatul PSD, Gabriel Mutu.

Adevarul Live: ploaia a ingropat-o pe Halep. Ploaia o va reinvia? De ce Simona poate reveni in meciul cu Stosur

De la ora 15. 00, specialistii Adevarul in tenis va vor explica de ce noua intrerupere a jocului din optimile de la Roland Garros poate fi spre binele jucatoarei din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )