Libnet.ro
UNICEF

08:30

Adevarul Live. Sistemul de sanatate, primul mare bolnav din Romania anului 2019: o vulnerabilitate strategica

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Sistemul de sanatate, primul mare bolnav din Romania anului 2019: o vulnerabilitate strategica

Este una dintre caracteristicile cele mai intristatoare ale Romaniei de azi, unde, asa cum consemneaza statisticile europene, se accentueaza un decalaj enorm intre cei bogati sau foarte bogati si restul, in absenta din ce in ce mai vizibila a clasei de mijloc. continuă pe Adevărul

China a inaugurat CEL MAI MARE AEROPORT din lume: Cum arata GIGANTUL din Daxing in valoare de 11,5 miliarde (FOTO)

China a inaugurat vineri cel mai mare aeroport din lumea, cu ocazia aniversarii celor 70 de ani de comunism. Impresionanta constructie in forma de stea a costat 11,5 miliarde de dolari si este situata.

Un mare actor din Las Fierbinti a lasat PRO TV pentru Antena 1. Vedeta va juca in Mangalita

Cu state vechi in actorie, a lasat Las Fierbinti de la PRO TV pentru Antena 1. Vedeta va juca in Mangalita. Un mare actor din Las Fierbinti a lasat PRO TV pentru Antena 1 Antena 1 si-a dorit ca, din aceasta toamna, sa detroneze Pro TV cu serialul Las Fierbinti, realizand proiectul Mangalita, unde si .

Bihoreanul care a absolvit Scoala de Politie de la Campina cu cea mai mare medie din istoria unitatii. Nu am intrat cu gandul sa termin primul...

Bihoreanul Cosmin Satmari 32 de ani) este seful de promotie al generatiei care termina in aceasta toamna cursurile Scolii de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina. Tanarul este liderul absolut al tuturor agentilor scoliti in orasul prahovean, cu cea mai mare medie din istoria unitatii.

Ludovic Orban: Vom depune motiunea de cenzura atunci cand vom avea garantia ca trece

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbeste azi la Adevarul Live de la ora 13. 00 despre data la care liberali vor depune motiunea de cenzura precum si despre sansele acesteia de reusita.

Dancila sustine ca investitiile straine au atins cel mai mare nivel din ultimii 10 ani

Premierul Viorica Dancila a sustinut, joi, ca in primele sapte luni ale anului curent investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, avand o crestere cu 22. 3% fata de anul 2018.

Romania a avut (iar) cea mai mare inflatie din UE. Ce inseamna asta?

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 1% in august si de 1,4% in UE. Romania inflatie de 4,1%) si Ungaria 3,2%) au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres. Unele tari se chinuie sa faca inflatie, in vreme ce altele nu mai stiu cum s-o coboare. Acest 4,1% e mult sau e putin? Dar ce e la urma urmei inflatia? Discutiile abia de aici ar trebui sa porneasca. Si iata de ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )