Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adina Anghelescu: Din cei patru ani de inchisoare, Mircea Basescu va face doar sapte sau opt luni

Antena3 Antena3,
Adina Anghelescu: Din cei patru ani de inchisoare, Mircea Basescu va face doar sapte sau opt luni

Adina Anghelescu a comentat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, decizia de condamnare a lui Mircea Basescu la patru ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de trafic de. continuă pe Antena3

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare, iar Marian Capatana - la trei ani. Avocatul lui Bercea Mondial: Este o decizie justa, normala

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta, in dosarul in care a fost judecat pentru ca a primit 250. 000 de euro pentru a interveni pe langa magistrati, pentru solutionarea unui proces care il viza pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat astazi la patru ani de inchisoare cu executare, transmit televiziunile de stiri. Sentinta este definitiva.

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta: Decizia este definitiva

Mircea Basescu a fost condamnat joi la patru ani de inchiosare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Astfel Curtea de.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa condamnarea fratelui sau la patru ani de inchisoare cu executare: Nu am de facut nici un comentariu, fiind o hotarare definitiva a instantei, indiferent ce cred eu (FOTO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o prima reactie, pe Facebook, dupa condamnarea fratelui sau la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de.

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta: Decizia este definitiva (VIDEO)

50 Mircea Basescu s-a predat la sediul Inspectoratului de Politie Constanta, potrivit ziuaconstanta. ro. De asemenea, acesta a declarat ca i se pare nedreapta condamnarea pe care a primit-o. Detalii.

Fostele judecatoare Antonela Costache si Viorica Dinu, condamnate la 8 ani inchisoare

Fostele judecatoare Antonela Costache si Viorica Dinu au fost condamnate joi de Curtea de Apel Bucuresti la cate 8 ani inchisoare, pentru luare de mita si trafic de influenta, potrivit.

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, condamnat la trei ani inchisoare cu executare, in prima instanta

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului,a fost condamnat joi de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie. Decizia nu este definitiv.

inotatoarea rusa Iana Martinova suspendata patru ani pentru dopaj

Inotatoarea rusa Iana Martinova, controlata pozitiv la un hormon de sinteza, a fost suspendata patru ani pentru incalcarea regulamentelor antidoping de catre Agentia antidoping rusa RUSADA), a anuntat miercuri aceasta instanta, citata de Agerpres.

Spania lupta pentru a-si apara titlul castigat in urma cu patru ani. Un prim pas, victorie in meciul de debut de la EURO contra Cehiei

Spania a facut un prim pas in a-si apara titlul european obtinut in urma cu patru ani la EURO si a castigat cu 1-0 confruntarea cu Cehia. Partida Spania-Cehia a fost prima din ziua a patra a C.

Curs valutar 17 iunie. Leul, la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani si jumatate

Cursul valutar valabil pentru vineri, 17 iunie, indica faptul ca moneda nationala a ajuns la cel mai scazut nivel in comparatie cu euro din ultimii trei ani si jumatate .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )