Libnet.ro
UNICEF

09:30

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod galben de ninsori viscolite in 23 de judete. Alerta este valabila de marti seara

România Liberă România Liberă,
Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod galben de ninsori viscolite in 23 de judete. Alerta este valabila de marti seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de Cod Galben de ninsori viscolite in zone montane din 23 de judete, valabila din aceasta seara pana joi dimineata. continuă pe România Liberă

UPDATE Cod galben de polei in a doua zi de Craciun. Care sunt judetele vizate

Meteorologii au emis cod galben de vant, ninsori viscolite si polei in a doua zi de Craciun, pentru mai multe judete din tara. Avertizarea este valabila pana spre orele pranzului.

Cod galben de ninsori in toate zonele de munte

Meteorologii au emis marti atentionare de cod galben de ninsori in zonele de munte a 25 de judete. Vantul va bate cu viteze de pana la 90 de km pe/h pe creste. Avertizarea este valabila de marti, 27 decembrie, ora 20. 00, pana joi, 29 decembrie, ora 10.

Cod galben de ninsori si vijelii, in nordul judetului, de marti seara

Zona de nord a judetului Buzau intra, incepand de marti seara, sub avertizare meteorologica de cod galben de ninsori si vijelii. Timp de doua zile, pana joi la ora 10. 00, in zona de munte va ninge, se va depune strat nou de zapada, local consistent si vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi 6070 km/h, iar pe creste 8090 km/h, viscolind si spulberand zapada.

Cod galben de vant, polei si viscol in a doua zi de Craciun. Sapte judete sunt vizate

Meteorologii au emis cod galben de vant si ninsori viscolite, in a doua zi de Craciun, pentru cinci judete din tara si de burnita si polei pentru alte doua judete.

Prognoza meteo: cod galben de ninsori in 23 de judete. La Galati va fi lapovita si ninsoare, iar de joi vine gerul

Meteorologii avertizeaza ca traficul rutier va fi serios ingreunat de viscol, dar si de polei si ceata. in urmatoarele trei zile, in partea de est a Romaniei se va forma frecvent polei, mai ales la orele diminetii.

Romania, SUB ZAPADA! ANM a emis un cod galben de NINSORI si VISCOL pentru urmatoarele zile (VIDEO)

Vin din nou ninsorile si viscolul peste Romania. Dupa cateva zile cu vreme blanda, meteorologii anunta o adevarata urgie alba. incepand de marti si pana pe 29 decembrie,.

Cod galben de vant, vijelii si ninsoare in Muntenia, Oltenia, nord-estul si centrul tarii, pana marti dimineata

Un cod galben de vant, vijelii si ninsoare este in vigoare in nord-est, Muntenia, Oltenia si centrul tarii, pana marti dimineata, anunta Inspectoratul General al Politiei Romane, citat de News. ro. Politia Romana avertizeaza ca in noaptea de duminica spre luni, la ora 2:00, a intrat in vigoare un cod galben de vant, vijelii si ninsoare in nord-est, Muntenia, Oltenia si centrul tarii. Avertizarea este valabila pana marti, la ora 8:00.

Atentie soferi! Este cod galben de ceata, marti dimineata, in judetele Teleorman si Giurgiu

Meteorologii au instituit, marti dimineata, cod galben de ceata in judetele Teleorman si Giurgiu. Infotrafic atentioneaza ca vizibilitatea este redusa si pe DN19 intre Oradea si Carei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )