Libnet.ro
UNICEF

10:30

Administrator de firma din Cluj, anchetat pentru evaziune fiscala. Prjudiciul, 500.000 de lei

România Liberă România Liberă,
Administrator de firma din Cluj, anchetat pentru evaziune fiscala. Prjudiciul, 500.000 de lei

Aproape 100. 000 de lei, documente contabile si unitati informatice au fost ridicate de politistii de investigare a fraudelor din Cluj, in urma a 11 perchezitii efectuate la locuintele unui barbat banuit de evaziune fiscala si la sediile societatilor comerciale administrate de acesta. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este estimat la 500. 000 de lei. continuă pe România Liberă

Adio, sutana! Episcopia Oradea a luat o decizie in privinta preotului arestat pentru evaziune fiscala de peste 1.8 milioane de euro

La trei zile dupa ce preotul ortodox Ovidiu Miron Pop a ajuns in centrul unui scandal, fiind acuzat ca ar fi capul unei retele de evaziune fiscala, Episcopia Oradea a luat pozitie. Preotul nu va mai putea imbraca hainele bisericesti pana la finalizarea anchetei.

Antrenorul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, este anchetat pentru o presupusa frauda fiscala si pentru spalare de bani

Antrenorul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, este anchetat pentru posibile fraude comise in perioada in care se afla pe banca tehnica a Portugaliei. Tehnicianul este anchetat pentru o presupusa frauda fiscala si.

Cantaretul canadian Justin Bieber, anchetat pentru tentativa de furt

Cantaretul JustinBieber, acuzat de o femeie ca a incercat sa ii fure telefonul mobil cu care ar fi fost fotografiat, este anchetat pentru tentativa de furt de catre politia dinLA. Incidentul avut.

Scolari anchetat pentru spalare de bani

Luiz Felipe Scolari are probleme cu legea cu doar cateva saptamani inainte de startul Cupei Mondiale de la Rio de Janeiro. Scolari este anchetat pentru o presupusa frauda fiscla si pentru spalare de bani, infractiuni comise pe vremea cand era antrenorul Portugaliei.

FOTO. Zece sportivi de top din Cluj au fost copiloti pentru o zi

Zece dintre sportivii de top din Cluj Napoca au renuntat, pentru o zi, la antrenamentele lor pentru o sesiune de antrenamente alaturi de pilotii echipei de raliuri Napoca Rally Academy.

VIDEO Gica Popescu va fi eliberat din inchisoare joi pentru a putea participa la inmormantarea tatalui sau

Fostul international Gica Popescu va fi eliberat din inchisoare joi, pentru 24 de ore, pentru a participa la slujba de inmormantare a tatalui sau, anunta B1 TV. Comisia Penitenciarului Rahova a decis sa aprobe cererea sa de eliberare pentru 24 de ore, Popescu urmand sa iasa din inchisoare fara a fi escortat de politie.

Gica Popescu va fi eliberat din inchisoare joi pentru a putea participa la inmormantarea tatalui sau

Fostul international Gica Popescu va fi eliberat din inchisoare joi, pentru 24 de ore, pentru a participa la slujba de inmormantare a tatalui sau. Comisia Penitenciarului Rahova a decis sa aprobe cererea sa de.

Adnan Januzaj si Divock Origi, surprizele din lotul Belgiei pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Noul star al lui Manchester United, Adnan Januzaj, si una dintre revelatiile sezonului din Ligue 1, Divock Origi, atacantul celor de la Lille, sunt surprizele din lotul Belgiei pentru Cupa Mondiala din Brazilia,.

Evaziune fiscala cu portbagajul. Taximetrist prins transportand tigari fara acte

Un taximetrist din Calarasi a fost prins de politisti in timp ce transporta, fara sa detina documente de provenienta, 600 de pachete de tigari. Acesta este al doilea caz descoperit de politisti in ultima saptamana.

Presedintele Argentinei, anchetat pentru abuz de putere in afaceri cu exploatarea gazelor de sist

Un judecator al curtii de apel a dat unda verde pentru anchetarea presedintei Argentinei, Cristina Kirchner, pentru abuz de putere intr-o mare afacere pentru exploatarea resurselor de gaze de sist prin fracturare hidraulica incheiata cu Chevron, informeaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )