Libnet.ro
UNICEF

17:00

Administratorii firmei de constructii Dumexim, retinuti de procurorii DNA Oradea

Adevărul Adevărul,
Administratorii firmei de constructii Dumexim, retinuti de procurorii DNA Oradea

Procurorii DNA Oradea i-au retinut pe sotii Dume, patronii firmei de constructii Dumexim. Cei doi sunt acuzati de fals in declaratii, inducerea in eroare a organelor judiciare, tentativa la infractiunea de folosire sau prezentare de documente false, care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene si fals in inscrisuri sub semnatura privata. continuă pe Adevărul

Viorel Hrebenciuc a vrut sa cada la intelegere cu procurorii DNA

Deputatul PSD, Viorel Hrebenciuc, trimis in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri alaturi de alti 13 inculpati, a negociat un acord de vinovatie cu procurorii DNA Brasov si a cerut o pedeapsa de doar patru ani de inchisoare daca isi recunoaste vinovatia. Procurorul Cornel David Deca, cel care lucreaza la acest dosar, a refuzat propunerea deputatului PSD.

Primarul municipiului Gheorgheni, retinut de procurorii DNA Targu Mures

Primarul municipiului Gheorgheni, Mezei Janos, audiat luni seara de procurorii DNA Targu Mures, intr-un caz care ar viza societatea Monturist, unde municipalitatea este actionar cu 48%, a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus la instanta, marti, cu propunere de arestare preventiva, potrivit Mediafax. Mezei Janos este membru al Partidului Civic Maghiar si se afla la al doilea mandat consecutiv in functia de primar.

UPDATE. Primarul din Gheorghieni, perchezitionat de procurorii DNA, intr-un dosar de CORUPTIE si fals

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni dimineata, cinci perchezitii, in Targu Mures, la suspecti de coruptie si fals, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA). Procurorii vizeaza si o institutie publica, care ar fi primaria unei comune.

VIDEO Directorul CNU, incoltit de minerii furiosi. Ponta si procurorii DNA, chemati la Mina de Uraniu Crucea de ortacii aflati de luni in greva generala

Peste 500 de mineri din cadrul Minei de Uraniu din comuna suceveana Crucea se afla in greva generala de 48 de ore. Minerii au cerut ca la Crucea sa ajunga ministrul Economiei, premierul Victor Ponta si porucori DNA. Ortacii solicita majorarea veniturilor, bilete de tratament, majorarea alocatiei de hrana si prime de Ziua Minerilor, Pasti si Craciun.

Subiectiv. Elena Udrea, tot mai aproape de procurorii DNA

Cei care refuza sa creada, in ciuda tuturor evidentelor, ca Elena Udrea este ocolita de DNA sustin ca procurorii Laurei Codruta Kovesi asteapta sa inceapa sesiunea parlamentara, pentru a face o miscare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )