Libnet.ro
UNICEF

10:30

Administratorul clinicii RomGerMed, retinut in dosarul de evaziune fiscala de doua milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Administratorul clinicii RomGerMed, retinut in dosarul de evaziune fiscala de doua milioane de euro

Administratorul RomGerMed, Dorian Sam Schwartz, a fost retinut, alaturi de alte doua persoane, in dosarul de evaziune fiscala de peste doua milioane de euro, in care este vizata reteaua sa de clinici private si mai multe firme de constructii, au declarat surse din Politie. continuă pe Adevărul

Gorj: Ion Fugaru, fost viceprimar in Carbunesti, retinut pentru evaziune fiscala cu produse de panificatie

Fostul viceprimar al orasului Targu-Carbunesti, Ion Fugaru, cunoscut om politic si de afaceri, a fost retinut luni pentru 24 de ore, sub acuzatia de evaziune fiscala cu produse de panificatie, potrivit.

Fostul viceprimar al orasului Targu Carbunesti a fost retinut pentru evaziune fiscala

Ion Fugaru, fostul viceprimar al orasului Targu Carbunesti, a fost retinut, astazi, sub acuzatia de evaziune fiscala.

Fostul viceprimar al orasului Targu Carbunesti, retinut 24 de ore pentru evaziune fiscala

Omul de afaceri Ion Fugaru, fostul viceprimar al orasului Targu Carbunesti, a fost retinut pentru 24 de ore. Fugarul este acuzat de evaziune fiscala si va fi prezentat marti in fata magistratilor cu.

IGPR: Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala in cadrul unei clinici medicale

Politistii efectueaza, in aceasta dimineata, 15 perchezitii domiciliare, in Bucuresti si in doua judete, la persoane banuite ca au cauzat un prejudiciu de peste doua milioane de euro, prin evaziune fiscala in domeniul medical si in constructii, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane.

Perchezitii de amploare in Bucuresti, Ilfov si Teleorman, la persoane banuite ca ar fi facut evaziune fiscala in domeniul medical si in constructii

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice efectueaza 15 perchezitii domiciliare, in Bucurestii si in 2 judete, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste doua milioane de euro, prin evaziune fiscala in domeniul medical si in constructii.

Clinica medicala privata, in vizorul Politiei, pentru evaziune fiscala. La cat se ridica prejudiciul

15 perchezitii domiciliare sunt efectuate, joi, in Bucuresti si in judetele Ilfov si Teleorman, de politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2. 000 de euro, echivalentul a 8. 000 de lei prin evaziune fiscala in domeniul medical si in constructii.

Perchezitii in Teleorman intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii desfasoara in aceasta dimineata perchezitii in judetul Teleorman si in capitala intr-un dosar de evaziune fiscala. Perchezitiile vizeaza persoane din conducerea unor firme din domeniul medical care au prejudiciat statul cu 2 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )