Libnet.ro
UNICEF

16:30

ADMITERE FACULTATE 2013 Ultima zi de examen la SNSPA. Urmeaza afisarea rezultatelor si inscrierile la facultate

Adevărul Adevărul,
ADMITERE FACULTATE 2013 Ultima zi de examen la SNSPA. Urmeaza afisarea rezultatelor si inscrierile la facultate

Vineri, 26 iulie, are loc examenul la Facultatea de Administratie Publica de la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA), ultimul din aceasta sesiune de admitere. Dupa afisarea rezultatelor la examenul de admitere, pentru a ocupa locul obtinut la concurs, candidatii declarati admisi trebuie sa se inmatriculeze. continuă pe Adevărul

ADMITERE FACULTATE 2013 Ultima zi de examen la SNSPA. Multe din universitati au publicat deja rezultatele

Vineri, 26 iulie, are loc examenul la Facultatea de Administratie Publica de la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA), ultimul din aceasta sesiune de admitere. Dupa afisarea rezultatelor la examenul de admitere, pentru a ocupa locul obtinut la concurs, candidatii declarati admisi trebuie sa se inmatriculeze. Cele mai multe universitati au incheiat examenele si au afisat si listele canddiatilor admisi.

ADMITERE FACULTATE 2013 De ce a redevenit Medicina un magnet pentru absolventi, la Adevarul Live, de la ora 11

Peste 4. 500 de absolventi de liceu dau azi admiterea la Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti,cifra care nu au mai fost inregistrata de cativa ani. Studenti, profesori, medici si candidati la examen vor discuta azi, de la ora 11, la Adevarul Live, motivele cresterii atractiei pentru Medicina, de la pasiunea pentru nobila meserie de doctor pana la visul emigrarii.

ADMITERE FACULTATE 2013 Premiera la ASE: o noua sesiune de admitere dupa ce nu s-au ocupat nici locurile fara taxa

Academia de Studii Economice ASE) din Bucuresti va organiza o a doua sesiune de admitere fiindca nu s-au inscris destui candidati la sesiunea care s-a incheiat joi, astfel incat sa fie ocupate toate locurile de la buget si taxa, spun reprezentantii universitatii. Mai mult, anul acesta au ramas libere chiar si o parte din locurile bugetate de stat,.

ADMITERE FACULTATE 2013 Grilele de la Medicina, contestate de unii candidati

O parte din absolventii de liceu care au sustinut examenul de admitere la medicina in Bucuresti, miercuri, 24 iulie, sustine ca subiectele ar fi continut greseli si contesta rezultatele concursului.

Admitere Facultate 2013 New Entry in topul specializarilor cautate de studenti vara aceasta: Sportul si Meteorologia

Facultatea de Educatie Fizica si Sport a inregistrat vara aceasta cea mai mare concurenta dintre facultatile Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, scrie Ziua de Cluj. Patru candidati au concurat pe unul dintre cele 109 locuri la buget scoase la concurs de facultate. La Universitatea din Bucuresti, pe locul doi in topul celor mai cautate facultati este Geografia, concurenta cea mai mare inregistrand-o specializarea Hidrologie si Meteorologie. Aici se bat pe un loc 19 absolventi de liceu.

ADMITERE FACULTATE 2013 Meteomania: peste 18 tineri s-au batut pe un loc la Meteorologie anul acesta

Aproape 13 absolventi s-au inghesuit anul acesta pentru un loc la Geografie, cea mai cautata facultate la Universitatea din Bucuresti, atrasi in special de Meteorologie si Hidrologie.

ADMITERE FACULTATE 2013 Probele continua la Universitatea din Bucuresti si la Politehnica. Topul celor mai cautate specializari

Marti, 23 iulie, candidatii sustin examenele de admitere la Facultatea de Geografie, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, proba eliminatorie la engleza de la Facultatea de Stiinte Politice si a doua proba de admitere la Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Admitere Facultate 2013. Doi tineri au intrat cu media 10.00 la facultate. Au fost specializari la care s-a intrat si cu media 5.00

Bataia mare a fost pe locurile bugetate unde si mediile au fost mari. Doi tineri au intrat cu 10. 00, unul la Matematica- Informatica si altul la Psihologie.

ADMITERE FACULTATE 2013. Ca inainte de 1989. La Medicina 4.500 de tineri s-au batut pe 850 de locuri

Absolventii de liceu au luat cu asalt miercuri sediul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila UMF) din Bucuresti, care a inregistrat cea mai mare concurenta din 1989 incoace. Peste 4. 500 de tineri s-au batut pe cele 850 de locuri fara taxa scoase la concurs.

Admitere Facultate 2013 Concurenta de 5 candidati pe loc la Facultatea de Urbanism. Care sunt cele mai cautate specializari

La Facultatea de Urbanism din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu Bucuresti au concurat 5 candidati pe un loc, au anuntat reprezentantii facultatii intr-un comunicat remis HotNews. ro. Urbanismul si peisagistica sunt specializari din ce in ce mai cautate de absolventii de liceu, potrivit acestora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )