Libnet.ro
UNICEF

01:05

ADMITERE FACULTATE 2015. Cand incep inscrierile la Universitatea din Iasi. La ce facultati sunt GRATUITE

România Liberă România Liberă,
ADMITERE FACULTATE 2015. Cand incep inscrierile la Universitatea din Iasi. La ce facultati sunt GRATUITE

inscrierile pentru admitere la studii universitare de licenta la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi incep luni, 13 iulie 2015. Taxele de inscriere difera in functie de facultatea pentru care opteaza absolventii de liceu. Singura facultate la care nu se percepe taxa de inscriere este cea de Teologie Romano Catolica. continuă pe România Liberă

ADMITERE FACULTATE 2015. incep inscrierile la Universitatea din Bucuresti. Cate locuri la buget si taxa sunt scoase la concurs

inscrierile pentru admitere la studii universitare de licenta la Universitatea din Bucuresti incep joi, 9 iulie 2015. Institutia a pus la dispozitia candidatilor 4450 de locuri la buget si 4000 de locuri cu taxa, pentru cele 19 facultati ale sale si departamentul Credis.

Admitere Facultate 2015. Cate locuri au la licenta universitatile de stat

Admitere Facultate 2015. Universitatea cu cele mai multe locuri la licenta este Babes-Bolyai din Cluj, iar pe locul al doilea la numarul de locuri oferite la licenta este Universitatea din Bucuresti, potrivit datelor Ministerului Educatiei, care a publicat pe edu. ro documentele si hotararea de guvern care aproba numarul de locuri la universitatile de stat.

ADMITERE FACULTATE IASI 2015. La ce facultati se intra cu media de la BAC si care sunt taxele de inscriere

La Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, absolventii de liceu pot fi admisi doar pe baza mediei de la examenul de Bacalaureat la facultatile de Biologie, Chimie, Fizica, Istorie, Litere, Economie si Administrarea Afacerilor, Filosofie si Stiinte Social - Politice, dar si la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei.

ADMITERE 2015 Universitatea din BUCURESTI. La ce facultati se intra cu media de la BAC sau EXAMEN. Cate locuri sunt disponibile

Universitatea din Bucuresti a pus la dispozitia candidatilor 4450 de locuri la buget si 4000 de locuri cu taxa, pentru cele 19 facultati ale sale si departamentul Credis.

HARTA Admitere liceu 2015 Ierarhia absolventilor de gimnaziu pe fiecare judet in parte si ofertele liceelor din Bucuresti pentru clasa a IX-a

Absolventii de gimnaziu completeaza fisele de inscriere la liceu pana marti, 7 iulie. Dupa exprimarea optiunilor, prima repartizare computerizata la liceu va avea loc pe 14 iulie. Media de admitere la liceu este formata din media de la Evaluarea Nationala 75%) si media generala de absolvire a gimnaziului 25%). Repartizarea computerizata se realizeaza in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere si in functie de optiunile fiecarui elev pentru un anumit liceu si pentru o filiera sau alta. Intre timp, Ministerul Educatiei a publicat Ierarhia absolventilor claselor a VIII-a - pe fiecare judet in parte. Vezi in articol care sunt mediile de admitere la liceu din fiecare judet si care sunt mediile ultimilor admisi de anul trecut la liceele din Bucuresti.

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU.RO. Notele elevilor din Suceava

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU. Aproape 69% din absolventii de liceu din judetul Suceava au promovat examenul de bacalaureat, cu trei procente mai multi decat anul trecut. Ttrei candidati au obtinut media.

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU.RO. Niciun elev din Buzau nu a obtinut media 10

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU. in Buzau, procentul de promovare la bacalaureat, inainte de depunerea contestatiilor, este de 69,6. AFLA AICI REZULTATE DE LA BACALAUREAT 2015 Rezultate Bacalaureat 2015.

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU.RO. Cati elevi din Bacau au promovat examenul

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU. in Bacau, promovabilitatea la prima sesiune a bacalaureatului din acest an este de 78,75 la suta, judetul fiind intre primele trei din tara.

Cand se iNTOARCE Ponta din Turcia. Ce stie ministrul Sanatatii

Premierul Victor Ponta vrea sa se intoarca din Turcia cat mai repede, insa va veni cand ii dau voie medicii, avand in vedere ca trei saptamani nu are voie sa puna greutate pe piciorul operat, a spus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )