Libnet.ro
UNICEF

08:30

ADMITERE LICEU 2013: 29 de elevi din Capitala au media 10 la admiterea in liceu.

România Liberă România Liberă,
ADMITERE LICEU 2013: 29 de elevi din Capitala au media 10 la admiterea in liceu.

Admitere liceu 2013. Un numar de 29 de absolventi ai clasei a VIII-a din Capitala au media 10 pentru admiterea la liceu, iar 4. 326 au medii intre 9 si 10, in timp ce 255 de elevi pot fi admisi in liceu cu medii sub 5, potrivit ierarhiei pe Bucuresti publicate pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale MEN). Dintre cei 4. 326 de absolventi cu medii intre 9 si 10, peste 2. 300 sunt cu medii intre 9,50 si zece, iar 29 au media de admitere in liceu 10. Media de admitere in liceu este calculata ca . continuă pe România Liberă

ADMITERE LICEU 2013 Ierarhia pe Bucuresti. De la ce scoli vin elevii de 10

29 de elevi ai Capitalei au media de admitere 10, adica au obtinut 10 la Evaluarea Nationala 2013 si au terminat si gimnaziul cu aceeasi medie. Acestia se vor putea inscrie la ce liceu doresc. Cea mai mica medie in Bucuresti este 3. 60, al unui elev de la Scoala nr.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi tulceni: Adelina Jelescu, absolventa a Colegiului Haret, se indreapta spre o cariera in politica

Este una dintre elevele din judet care a reusit sa promovze liceul cu brio: in anul 2012 a obtinut media 10 la examenul de bacalaureat.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi de liceu din judetul Vaslui

Dupa ce v-am prezentat un top al celor mai bune licee din Vaslui, dar si cel mai iubit profesor, a venit randul sa facem cunostinta cu cei mai merituosi liceeni din judet.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi din judetul Vaslui

Dupa ce v-am prezentat un top al celor mai bune licee din Vaslui, dar si cel mai iubit profesor, a venit randul sa facem cunostinta cu cei mai merituosi liceeni din judet.

ADMITERE LICEU 2013 Cei mai buni elevi ai judetului : Karina Enuica, emblema liceului Mihai Eminescu si Silvian Baltac, geniul din Oltenita la chimie

Dupa ce a publicat topul celor mai bune licee din judetul Calarasi, urmat de profesorul de elita, adevarul. ro continua sa aduca in prim-plan povestile celor mai de succes elevi. Karina Enuica si Silvian Baltac sunt doar doi dintre cei mai buni tineri cu care ne mandrim.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi si absolventi ai liceelor de top din judetul Mures.Flavia Rosianu - absolvent model si Anamaria Girbovan - elev de top

Flavia Rosianu - varful de lance al promotiei 2012 de absolventi ai Colegiului National Unirea din Targu-Mures si Anamaria Girbovan - sefa de promotie 2013 a Colegiului National Alexandru Papiu Ilarian din Targu-Mures.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi ai Teleormanului

Adevarul ii ajuta pe tinerii care au dat Capacitatea sa-si aleaga liceul la care se vor inscrie prezentandu-le povestile si sfaturile a doi elevi de top de la doua licee de top din judetul Teleorman: Dana Ciupageanu, fost elev de marca al Colegiului National Anastasescu din Rosiorii de Vede si Adriana Stancu, olimpic al Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria.

ADMITERE LICEU 2013 Povestilecelor mai buni elevi si absolventi din judetul Caras-Severin

Cei mai buni elevi si absolventi ai liceelor din Caras-Severin sunt la randul lor exemple pentru colegii care acum vor sa urmeze acelasi drum.

ADMITERE LICEU 2013 Povestilecelor mai buni profesori din judetul Caras-Severin

Profesorii si elevii care s-au remarcat dealungul anilor in activitatea didactica sunt cele mai veritabile modele pentru viitori elevi.

ADMITERE LICEU 2013 Ierarhia elevilor a fost publicata. Cei mai buni absolventi de clasa a VIII-a de la Evaluarea Nationala 2013, judet cu judet

Ministerul Educatiei a publicat, vineri, ierarhia elevilor care au dat Evaluarea Nationala 2013 si care urmeaza sa fie repartizati la liceu pe 16 iulie in functie de media de la Capacitate si de media anilor de gimnaziu. Adevarul. ro va prezinta ierarhia elevilor care vor intra la liceu anul acesta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )