Libnet.ro
UNICEF

20:00

Adolescent condamnat la 2 ani de inchisoare pentru terorism, in Austria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adolescent condamnat la 2 ani de inchisoare pentru terorism, in Austria

Un baiat de 14 ani, din Austria, care a descarcat planurile de confectionare a unei bombe pe consola de jocuri PlayStation, a fost condamnat astazi la doi ani de inchisoare, dupa ce a pledat vinovat la acuzatia de terorism, a declarat un purtator de cuvant al instantei de judecata, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Johnny Depp risca zece ani de inchisoare pentru ca a introdus ilegal cei doi caini de companie in Australia, nerespectand regimul de carantina

Actorul american Johnny Depp risca sa primeasca o condamnare de 10 ani de inchisoare pentru introducerea ilegala in Australia a celor doi caini de companie ai sai, Pistol si Boo. Motivul este nerespectarea.

Opt luni de inchisoare pentru un pusti care planuia un atac terorist in Viena

Un adolescent austriac, in varsta de 14 ani, a fost condamnat astazi la inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat pentru terorism. Inculpatul, Mertkan G. , a primit o pedeapsa cu executare de opt luni in spatele.

17 ani de inchisoare pentru un barbat care a sechestrat si torturat o femeie cu toporul de carne

Un barbat a fost condamnat la 17 ani de inchisoare dupa ce a sechestrat, violat si torturat timp de cateva saptamani o turista olandeza.

Austria: Copil de 14 ani, condamnat pentru terorism

Un baiat de 14 ani de origine turca a fost condamnat la opt luni de inchisoare in Austria, dupa ce a fost gasit vinovat ca intentiona sa comita un atac cu bomba in gara centrala din Viena.

Fost premier israelian, condamnat la iNCHISOARE pentru coruptie

Fostul premier israelian, Ehud Olmert, a fost condamnat luni de un tribunal din Ierusalim la opt luni de inchisoare cu executare pentru coruptie in forma agravata, informeaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )