Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un adolescent a murit din cauza meningitei si alti sapte colegi de-ai lui sunt internati in spital

B1 B1,
Un adolescent a murit din cauza meningitei si alti sapte colegi de-ai lui sunt internati in spital

Un adolescent de 18 ani si-a pierdut viata miercuri noaptea la Spitalul de Pediatrie din Brasov. Alti sapte elevi, colegi de liceu cu acesta, sunt intersati la Spitalul de Boli Infectioase, fiind suspectati de me. continuă pe B1

Un adolescent a murit din cauza meningitei, la Brasov. Alti sapte tineri sunt internati

Un adolescent de 17 ani din Brasov, elev la Liceul Tehnologic Silvic, a murit, joi, dupa ce a fost diagnosticat cu meningita bacteriana, iar alti sapte copii cu varste apropiate sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase.

Fostul sef al UCI Hein Verbruggen a murit din cauza leucemiei

Olandezul Hein Verbruggen, fost presedinte al Uniunii Cicliste Internationale UCI), a incetat din viata la varsta de 75 ani, a anuntat miercuri Comitetul International Olimpic CIO), citat de.

Peste 134 de persoane au murit din cauza unor alunecari de teren in Bangladesh cauzate de ploi torentiale (FOTO)

Cel putin 134 de persoane si-au pierdut viata in ultimele zile, dupa niste alunecari de teren cauzate de ploi torentiale. Incidentul a avut loc in sud-estul Bangladesh-ului, au spus.

Un tanar a murit la 24 de ani din cauza rujeolei. Bilantul deceselor a ajuns la 31 de cazuri

Un barbat din Caras-Severin a murit din cauza rujeolei, la doar 24 de ani. Tanarul s-a stins din viata din cauza complicatiilor cauzate de boala, sustin medicii de la spitalul din Timisoara. Potrivit.

Executivi de top ai Fuji Xerox au demisionat din cauza unui scandal contabil

Presedintele si alti trei executivi de top ai Fuji Xerox, companie mixta cu sediul in Japonia, creata de Xerox si Fujifilm Holdings, au demisionat din functie ieri, din cauza problemelor contabile descoperite la diviziile din Australia si Noua Zeelanda.

Sotia unui cunoscut ministru s-a stins din viata din cauza unei boli incurabile (FOTO)

Dr. Ann Louise Gilligan, sotia ministrului pentru copii, Katherine Zappone, a murit din cauza unei boli. intr-o declaratie pe care a dat-o ieri, ministrul a spus ca este devastata de moartea lui Gilligan,.

Radu Tudor: Semnal important pentru Romania, ignorat din cauza crizei politice

Radu Tudor afirma, intr-o postare pe blogul sau ca din cauza crizei politice din acest moment, Romania pierde un semnal important dat de un inalt oficial strain in tara.

Neatentia i-ar fi putut fi fatala! O femeie, la un pas de moarte din cauza telefonului mobil - VIDEO

OfemeiedinNew Jersey a fost la un pas de moarte din cauza telefonului mobil. Aceasta mergea petrotuar si se uita in telefon, motiv pentru care nu a mai fost atenta pe unde.

Un adolescent de 17 ani a murit de meningita, iar alti sapte sunt internati la spital. Toti erau elevi la acelasi liceu

Un baiat de 17 ani a murit ieri de meningita la Spitalul de Pediatrie din Brasov. Alti sapte tineri, colegi de liceu cu adolescentul, sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase. Directia de Sanatate Publica a demarat o ancheta.

Un celebru Model Playboy, MORT din cauza INCONSTIENTEI unui medic! I-a RUPT o VENA si i-a provocat un accident VASCULAR (FOTO)

Katie May, celebrul model Playboy s-a stins din viata la varsta 34 de ani. Medicul care o ingrijea a facut o greseala fatala si i-a rupt o artera din zona gatului, cauzandu-i tinerei un ac.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )