Libnet.ro
UNICEF

12:30

O adolescenta de 13 ani a fugit de acasa. Eleva cautata de Politie a refuzat sa le spuna parintilor unde se afla

Adevărul Adevărul,
O adolescenta de 13 ani a fugit de acasa. Eleva cautata de Politie a refuzat sa le spuna parintilor unde se afla

O adolescenta de 13 ani este cautata de Politie dupa ce a fugit de acasa. Parintii au sunat-o, insa eleva a refuzat sa le spuna unde se afla. continuă pe Adevărul

Umilintele la care a fost supusa o adolescenta de 13 ani. S-a intamplat chiar in fata tuturor colegilor

O adolescenta de 13 ani din a fost victima umilintelor unui primar, in fata tururor colegilor si profesorilor. Cosmarul ei a inceput joia trecuta, cand primarul comunei Petrachioaia i-a interzis elevei de.

Primarul care a umilit o fetita de 13 ani fiindca a trantit usa microbuzului scolar: Nu poti sa-i scazi nota la purtare, nu poti s-o atingi nici cu o floare

Primarul comunei Petrachioaia, judetul Ilfov, a pedepsit o eleva de 13 ani care a trantit usa microbuzului scolar: 30 de zile, fata trebuie sa mearga pe jos la scoala.

O minora 13 ani, supusa unor perversiuni sexuale de doi barbati, a fost umilita si de catre judecatorii care trebuiau sa-i faca dreptate

O minora 13 ani, supusa unor perversiuni sexuale de doi barbati, a fost umilita si de catre judecatorii care trebuiau sa-i faca dreptate. Magistratii Tribunalului Dambovita au obligat-o pe fetita sa.

O eleva de 13 ani, batjocorita de primarul comunei din Ilfov, chiar in fata colegilor. Reactia primarului

Caz socant intr-o comuna din judetul Ilfov. O fetita de 13 ani, eleva in clasa a VII-a, este umilita in fata colegilor chiar de primarul comunei in care locuieste. Incidentul se petrece in comuna.

O eleva de 13 ani, batjocorita de primarul comunei din Ilfov, chiar in fata colegilor

Caz socant intr-o comuna din judetul Ilfov. O fetita de 13 ani, eleva in clasa a VII-a, este umilita in fata colegilor chiar de primarul comunei in care locuieste. Incidentul se petrece in comuna.

Noi detalii despre tinerii care au batut si violat o adolescenta. Ce risca fetita de 13 ani care a comandat agresiunea extrema

Noi detalii ies la iveala in ceea ce o priveste pe adolescenta de 16 ani care, la finalul saptamanii trecute, impreuna cu un tanar de 19 ani, si-a batut si violat prietena, pe un teren viran din Zalau. intregul atac a fost coordonat de catre o fetita de 13 ani, deranjata ca victima i-ar fi furat iubitul.

A fost gasita Maria, fetita de 13 ani care a disparut, luni, in timp ce se indrepta spre scoala

O minora de 13 ani, data disparuta dupa ce a plecat de acasa spre scoala, luni, dar nu a mai revenit, a fost gasita nevatamata, de catre politisti, in noaptea de marti spre miercuri, pe o strada din Ti.

Maria are 13 ani si luni se indrepta catre scoala. Adevarul crunt a iesit la iveala dupa cateva ore

Maria are 13 ani ani si este din Timisoara. Adolescentaa disparut fara urma de acasa inca de luni, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Aceasta a plecat spre scoala, insa nu a mai.

Fata de 13 ani din Timisoara, data disparuta dupa ce a plecat spre scoala si nu a mai revenit

Politistii din Timisoara cauta o fata de 13 ani care, luni, a plecat spre scoala, insa nu s-a mai intors acasa. Oricine poate da relatii despre tanara este rugat sa sune la numarul de urgente 112.

Incident teribil la Bistrita. Un elev de 13 ani a cazut de la etajul al doilea a scolii. Copilul a fost transportat de urgenta la spital

Un copil in varsta de 13 ani din judetul Bistrita-Nasaud a fost ranit grav, miercuri, dupa ce a cazut de la etajul al doilea, prin balustrada scarilor, la Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Nasaud, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )