Libnet.ro
UNICEF

14:00

O adolescenta din Iasi a disparut de acasa dupa o cearta cu un profesor. Ce facuse fata

Antena3 Antena3,
O adolescenta din Iasi a disparut de acasa dupa o cearta cu un profesor. Ce facuse fata

Zeci de politisti si localnici din trei comune au cautat inca de marti o adolescenta din Iasi, disparutade acasa dupa o cearta cu un profesor. in urma cu doua zile, Simina, o fata de 15. continuă pe Antena3

DOLIU pentru Facultatea de Chimie din Iasi. A murit un cunoscut profesor din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza (FOTO)

Adrian Birzu, fostCancelaralFacultatiideChimiedinIasi s-a stins din viata pe 21 mai la varsta de 49 ani, un bun coleg si respectat membru al corpului.

Banii aruncati pe lucrari de mantuiala: Peretii Palatului Culturii din Iasi au crapat la doar un an de la marea inaungurare de dupa reabilitare (FOTO)

Palatul Culturii din Iasi a fost inchis timp de multi ani pentru lucrari de reabilitare, renovare si reconditionare pentru care Primaria Iasi a primit 27 de milioane de euro. Autoritatile l-au redeschis cu.

Cel mai ciudat jaf: Un barbat din Iasi a fortat cu un cutit o femeie sa ii gateasca oua si sa ii dea bunurile de valoare din casa

Un barbat de 31 de ani din Iasi, pe numele sau Dumitru Hrinca, poate intra in istorie cu unul dintre cele mai ciudate jafuri intalnite pana in prezent. Acesta a intrat, mascat cu un.

O femeie din Iasi si-a injughiat sotul in timp ce taia ceapa. Ce sentinta a primit

O femeie din Iasi care si-a injughiat sotul in timp ce taia ceapa a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Decizia instantei nu este devinitiva, potrivit libertatea. ro. Judecatorii din.

O femeie din Iasi si-a injunghiat sotul in timp ce taia ceapa. Ce sentinta a primit

O femeie din Iasi care si-a injughiat sotul in timp ce taia ceapa a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Decizia instantei nu este definitiva, potrivit libertatea. ro. Judecatorii din.

Mancare gratis de la restaurant pentru a nu se arunca in gol: Un tanar s-a urcat pe Hotelul Unirea din Iasi si ameninta ca se sinucide (VIDEO)

Momente de panica in Iasi. Un tanar de 22 de ani s-a urcat pe Hotelul Unirea din centru orasului si ameninta ca se arunca in gol. Tanarul flutura o esarfa alba si a spus celor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )