Libnet.ro
UNICEF

00:08

Adomnitei, sustinut pentru a prelua sefia PNL Iasi, dupa condamnarea lui Fenechiu la 5 ani de inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Adomnitei, sustinut pentru a prelua sefia PNL Iasi, dupa condamnarea lui Fenechiu la 5 ani de inchisoare

Liberalii ieseni au decis, sambata, in Biroul Politic Teritorial al PNL Iasi, sa il sustina pe seful Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei pentru preluarea conducerii PNL Iasi pana la organizarea de alegeri interne, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu la cinci ani de inchisoare, transmise Mediafax. continuă pe Hotnews

Adomnitei, sustinut pentru a prelua sefia PNL Iasi, filiala condusa de Fenechiu timp de ...

Liberalii ieseni au decis, sambata, in Biroul Politic Teritorial al PNL Iasi, sa il sustina pe seful Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei pentru preluarea conducerii PNL Iasi pana la organizarea de alegeri interne, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu la cinci ani de inchisoare. Biroul Politic Teritorial BPT) al PNL Iasi, care s-a intrunit sambata, a propus Biroului Politic National al partidului ca presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, sa preia conducerea organizatiei judetene, .

Cristian Adomnitei, sustinut pentru a prelua conducerea PNL Iasi, ramasa fara presedinte dupa condamnarea lui Relu Fenechiu

Condamnarea luiRelu Fenechiu la cinci ani de inchisoare cu executare a lasat filiala PNLIasi fara conducere, liberalii ieseni decizand sa-l sustina pe seful CJIasi,Cristian Adomnitei,.

Modificare MAJORA in PNL. Liberalii il vor sustine pe Adomnitei la sefia filialei Iasi

Liberalii ieseni au decis, sambata, in Biroul Politic Teritorial al PNL Iasi, sa il sustina pe seful Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei pentru preluarea conducerii PNL Iasi pana la.

Mostenitorii lui Fenechiu de la PNL Iasi: Tradatorul Cozmanciuc, sef interimar. Liberalii il agreaza mai degraba pe Cristian Adomnitei

Conducerea filialei liberale de la Iasi va fi asigurata, cu caracter interimar, de catre deputalul Mugurel Cozmanciuc, pupilul lui Fenechiu, cel care l-a tradat insa pe liberal acum o luna. Liberalii au decis ca seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, sa fie propus sefilor de la Bucuresti pentru functia de presedinte.

Vicepresedintele PNL Florin Turcanu: Relu Fenechiu va conduce PNL Iasi din inchisoare

Vicepresedintele PNL Florin Turcanu s-a declarat convins vineri ca fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul 'Transformatorul', va conduce, in continuare, PNL Iasi din spatele gratiilor, relateaza Agerpres.

Un teren de 17.400 mp din Baneasa, scos la vanzare pentru 6,9 mil. euro dupa falimentul dezvoltatorului

Un teren de peste 17. 400 metri patrati in Baneasa achizitionat in 2008 cu aproape 12 milioane de euro este scos la vanzare pentru 6,9 milioane euro, firma care il detine, controlata de grupul spaniol Alius, dezvoltatorul ansamblului rezidential Alia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )