Libnet.ro
UNICEF

13:00

ADP Sector 2: Nu suntem responsabili de moartea copilului sfasiat de caini

Adevărul Adevărul,
ADP Sector 2: Nu suntem responsabili de moartea copilului sfasiat de caini

Reprezentantii Administratiei Domeniului Public ADP) Sector 2 sustin, dupa citarea lor la PICCJ, ca invinuiti in dosarul mortii lui Ionut Anghel, ca nu sunt responsabili de tragedia in care si-a pierdut viata copilul de patru ani sfasiat de caini in Bucuresti. continuă pe Adevărul

ADP Sector 2: Nu suntem responsabili de tragedia in care si-a pierdut viata Ionut Anghel.

Reprezentantii Administratiei Domeniului Public ADP) Sector 2 sustin, dupa citarea lor la PICCJ, ca invinuiti in dosarul mortii lui Ionut Anghel, ca nu sunt responsabili de tragedia in care si-a pierdut viata copilul de patru ani sfasiat de caini in Bucuresti, transmite Mediafax. Parchetul are dreptul sa obtina informatii de la toti cei care ar putea sa furnizeze date relevante pentru elucidarea cazului. Administratia Domeniului Public Sector 2 se va prezenta la solicitarea parchetului, ori .

ADP Sector 2: Nu suntem responsabili de tragedia in care si-a pierdut viata Ionut Anghel

Reprezentantii Administratiei Domeniului Public ADP) Sector 2 sustin, dupa citarea lor la PICCJ, ca invinuiti in dosarul mortii lui Ionut Anghel, ca nu sunt responsabili de tragedia in care si-a pierdut.

Mama copilului sfasiat de caini: Sacrificiul lui Ionut nu a fost in zadar

Andreea Felicia Anghel, mama lui Ionut, copilul de patru ani care a murit sfasiat de maidanezi pe 2 septembrie pe un teren privat de langa parcul Tei, a scris un mesaj pe o pagina de socializare in care le multumeste celor care le-au fost aproape dupa intamplarea nenorocirii. Se pare ca sacrificiul lui Ionut nu a fost in zadar, a scris mama indurerata.

ADP Sector 2: Nu suntem responsabili de tragedia in care si-a pierdut viata Ionut Anghel

Reprezentantii Administratiei Domeniului Public Sector 2 sustin ca nu sunt responsabili de tragedia in care si-a pierdut viata copilul de patru ani sfasiat de caini in Bucuresti. Parchetul are dreptul sa.

Angajati ai ADP Sector 2, reprezentanti ai SC Tei Rezidential si proprietarul terenului pe care a fost gasit mort Ionut Anghel, urmariti penal

Angajati ai Administratiei Domeniului Public ADP) Sector 2, ai SC Rezidential si proprietarul terenului pe care a fost gasit mort Ionut Anghel au fost pusi sub invinuire de procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul privind moartea baietului de 4 ani sfasiat de caini, au declarat surse judiciare.

Reprezentantii ADP Sector 2 si proprietarul terenului, urmariti penal in dosarul copilului ucis de maidanezi

Procurorii Parchetului General au decis inceperea urmaririi penale in cazul reprezentantilor legali ai Administratiei Domeniului Public al Sectorului 2, in dosarul mortii copilului ucis de caini maidanezi in apropierea Parcului Lacul Tei, transmite Agerpres. De asemenea, procurorii i-au pus sub acuzare pe reprezentantii SC Tei Rezidential SRL, firma pe terenul careia s-a produs incidentul, precum si pe Constantin Ciorascu, administratorul acestei companii.

ADP Sector 2 si reprezentantii SC Tei Rezidential, cercetati in dosarul privind moartea ...

Administratia Domeniului Public al Sectorului 2, reprezentantii SC Tei Rezidential si Constantin Ciorascu, proprietarul terenului unde Ionut Anghel a fost omorat de caini, sunt urmariti penal in dosarul in care se fac cercetari pentru ucidere din culpa, transmite Mediafax. Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a anuntat, vineri, ca reprezentantii legali ai Administratiei Domeniului Public ADP) al Sectorului 2, ai SC Tei Rezidential SRL Bucuresti, precum si Constantin Ciorascu au fost .

Angajatii ADP Sector 2, urmariti penal in cazul mortii lui Ionut Anghel

Procurorii Parchetului General au dispus inceperea urmarii penale a angajatilor Administratiei Domeniului Public Sector 2 in cazul mortii lui Ionut Anghel, copilul ucis de maidanezi langa Parcul Tei din.

Angajatii ADP Sector 2, urmariti penal pentru ucidere din culpa, in cazul mortii lui Ionut Anghel

Procurorii Parchetului General au dispus inceperea urmarii penale a angajatilor Administratiei Domeniului Public Sector 2 in cazul mortii lui Ionut Anghel, copilul ucis de maidanezi langa Parcul Tei din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )