Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrem Invest a incheiat un contract de 13 mil. dolari pentru modenizarea unor fabrici in Uzbekistan

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Adrem Invest a incheiat un contract de 13 mil. dolari pentru modenizarea unor fabrici in Uzbekistan

Compania Adrem Invest din Bucuresti, specializata in inginerie tehnologica, a incheiat un contract in valoare de 13 milioane de dolari pentru modernizarea unitatilor de productie ale companiei metalurgice Uzbek Mettalurgical Plant, relateaza Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Adrem Invest, contract de 13 milioane de dolari pentru modenizarea unor fabrici in Uzbekistan

Compania Adrem Invest a incheiat un contract in valoare de 13 milioane de dolari pentru modernizarea unitatilor de productie ale companiei metalurgice Uzbek Mettalurgical Plant. EximBank a acordat Adrem Invest o scrisoare de garantie bancara in valoare de 4 milioane de dolari pentru derularea acestui contract, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Adrem Invest va moderniza o uzina siderurgica din Uzbekistan

EximBank a acordat societatii Adrem Invest, specializata in inginerie tehnologica, o scrisoare de garantie bancara in valoare de 4 milioane de dolari, care permite companiei derularea unui contract in Uzbekistan pentru modernizarea unei uzine siderurgice, potrivit unui comunicat remis redactiei.

NEPI a strans 100 mil. euro pentru finantarea unor potentiale achizitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata romaneasca in ultimii ani, a atras de pe piata de capital 100 milioane euro, banii urmand sa fie utilizati pentru finantarea unor.

Rusia va investi 17 miliarde de dolari pentru a moderniza doua cai ferate, inclusiv cea transsiberiana

Rusia va investi 17 miliarde de dolari pentru a moderniza doua linii de cale ferata care traverseaza Siberia si Orientul indepartat, scrie RIANovosti. Suma de circa 10 miliarde de dolari va fi asigurata.

Rusia va investi 17 MILIARDE de dolari pentru a moderniza doua linii de cale ferata

Rusia va investi 562 miliarde de ruble 17 miliarde de dolari) pentru a moderniza doua linii de cale ferata care traverseaza Siberia si Orientul indepartat, a declarat ministrul Transporturilor, Maxim Sokolov, cita.

Rusia cheltuieste 17 miliarde de dolari pentru a moderniza doua cai ferate

Rusia va investi 562 miliarde de ruble 17 miliarde de dolari) pentru a moderniza doua linii de cale ferata care traverseaza Siberia si Orientul indepartat, a declarat ministrul Transporturilor, Maxim Sokolov, relateaza presa internationala.

SUA da in judecata un Bernard Madoff al monedei virtuale bitcoin pentru o frauda de 4,5 mil.dolari

Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC) a dat in judecata un Bernard Madoff al monedei virtuale bitcoin, Trendon T. Shavers, pentru ca ar fi inselat 66 de investitori cu 4,5 milioane de dolari, intr-o schema piramidala,.

A renuntat la un salariu de sute de mii de dolari pentru un job mai putin obisnuit

Australianca Nicole Betts castiga la varsta de 33 de ani cateva sute de mii de dolari ca manager in domeniul imobiliar din Dubai. In urma cu trei ani a renuntat la contract pentru 20 de dolari pe ora obtinuti din joburi ciudate precum alegerea unui.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )