Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Mititelu: Costica Stefanescu va fi inmormantat la Craiova

Adevărul Adevărul,
Adrian Mititelu: Costica Stefanescu va fi inmormantat la Craiova

Patronul Universitatii Craiova a fost socat de decesul fostului mare jucator al Stiintei, pe care il aprecia atat ca om, cat si ca antrenor sau jucator. Mititelu a spus ca a stat de vorba la inceputul anului cu Stefanescu. continuă pe Adevărul

FOTO si VIDEO Craiova Maxima si-a pierdut capitanul. Costica Stefanescu va fi inmormantat la Craiova

Fostul mare fotbalist al Universitatii Craiova din anii 80 va fi inmormantat vineri in Banie. Colegii de echipa ai lui Costica Stefanescu au venit ieri la stadionul Ion Oblemenco pentru a aprinde o lumanare pentru sufletul capitanului.

FOTO VIDEO Craiova Maxima si-a pierdut capitanul. Costica Stefanescu va fi inmormantat la Craiova

Fostul mare fotbalist al Universitatii Craiova din anii 80 va fi inmormantat sambata in Banie. Colegii de echipa ai lui Costica Stefanescu au venit la stadionul Ion Oblemenco pentru a aprinde o lumanare pentru sufletul capitanului.

Costica Stefanescu, fostul capitan al Universitatii Craiova, s-a sinucis

Costica Stefanescu, fostul capitan al Universitatii Craiova si al echipei nationale de fotbal, s-a sinucis, potrivit Antena 3.

Costica Stefanescu va fi inmormantat la Craiova

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu, decedat marti, la varsta de 62 de ani, va fi inhumat la Craiova, a anuntat site-ul oficial al echipei Universitatea Craiova, sub culorile careia a evoluat in cea mai.

Adrian Mititelu si-ar dori ca Stefanescu sa fie inmormantat la Craiova

Patronul echipei de fotbal FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca va incerca sa o convinga pe sotia lui Costica Stefanescu sa-l inmormanteze pe fostul component al Craiovei Maxima in.

Costica Stefanescu, fostul mare fotbalist al Universitatii Craiova, s-a sinucis la Spitalul Militar din Bucuresti

Costica Stefanescu, fostul mare fotbalist al Universtitatii Craiova, s-a sinucis marti dupa amiaza la Spitalul Militar din Bucuresti, aruncandu-se de la balconul salonului unde era spitalizat.

FOTO Costica Stefanescu, fostul mare fotbalist al Universitatii Craiova, s-a sinucis la Spitalul Militar din Bucuresti

Costica Stefanescu, fostul mare fotbalist al Universtitatii Craiova, s-a sinucis marti dupa amiaza la Spitalul Militar din Bucuresti, aruncandu-se de la balconul salonului unde era spitalizat.

Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar

Costica Stefanescu, fostul capitan al Universitatii Craiova si al echipei nationale de fotbal, s-a sinucis marti seara. Elsuferea de cancer si s-a aruncat de la etajul cinci al unei rezerve din Spitalul.

Costica Stefanescu s-a sinucis. Fostul fotbalist suferea de o boala incurabila

Costica Stefanescu, fostul capitan al Universitatii Craiova si al echipei nationale de fotbal, s-a sinucis marti seara. Elsuferea de cancer pulmonar si s-a aruncat de la etajul cinci al unei rezerve din.

Adrian Mititelu deplange moartea lui Costica Stefanescu: Era regele Craiovei. Fara el, orasul nostru nu ar fi fost atat de cunoscut!

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, si-a exprimat regretul pentru moartea prematura a lui Costica Stefanescu, fost mare fotbalist al Craiovei Maxima, care s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Bucuresti pentru a-si curma suferinta provocata de un cancer pulmonar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )