Libnet.ro
UNICEF

12:30

Adrian Mutu se insoara. Cine este a treia femeie pe care o duce la altar

România Liberă România Liberă,
Adrian Mutu se insoara. Cine este a treia femeie pe care o duce la altar

Celebrul fotbalist Adrian Mutu s-a logodit, dupa sase luni de relatie, cu Miss Romania 2010, Sandra Bachici. continuă pe România Liberă

Cu noroc? Adrian Mutu, gata pentru a treia nunta

Dupa doua divorturi si multe relatii trecatoare, Adrian Mutu este pregatit sa mearga din nou in fata altarului. Cea care i-a furat inima este Sandra Bachici, o fosta Miss Romania si fosta logodnica a.

Primarul Dorin Chirtoaca se insoara. Cine este aleasa inimii

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoaca, se insoara. Anuntul a fost facut chiar de catre el, in urma unui discurs pe care l-a tinut pe scena din PMAN, scrie publika. md. Acesta intrerupt evolutia concertului din.

Adrian Mutu se insoara pentru a treia oara. Fotbalistul a cerut-o in casatorie pe iubita sa Sandra Bachici: Mi-am pierdut controlul pentru dragostea ta (FOTO)

Adrian Mutu a decis sa se casatoreasca pentru a treia oara. Fotbalistul a anunt pe o retea de socializare logodna cu frumoasa Sandra Bachici 21 de ani). in acest moment, Adrian Mutu se afla in.

Caru' cu Vedete: Ramona Gabor dezvaluie in ce vila de lux traieste Moni! Arata ca in filme; Gabriel Cotabita a ajuns din nou pe mana medicilor; Adrian Mutu se insoara! Si-a cerut iubita de sotie

Alian Puscas - Primele declaratii dupa ce a devenit mamica. In acest weekend, Alina Puscas a devenit pentru prima data mamica. Video Music Awards 2015: castigatorii si momentele importante ale serii. Seara trecuta a avut loc decernarea.

Cum a cerut-o de sotie Adrian Mutu pe Sandra in Turcia

Adrian Mutu a cerut-o de sotie pe Sandra intr-un apartament de luc din hotelul Mardan Palace din Antalya, Turcia. Iata ce inel i-a oferit fotbalistul si ce cuvinte i-a adresat.

Liviu Dragnea: Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna Romaniei niste masuri fiscale care sa poata genera crestere economica serioasa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna masuri fiscale care sa poata.

Cine este cel mai bogat tanar din lume

Marck Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani realizat de firma de consultanta Wealth-X, din care reiese ca noua dintre acestia si-au construit singuri.

Cine este comandantul Diviziei NATO din Romania: un tanar general roman, veteran al razboiului din Afganistan

Ministrul Mircea Dusa va asista luni la ceremonia de predare - primire a comenzii Diviziei 1 Infanterie DACICA catre Divizia Multinationala de Sud-Est, la sediul marii unitati din Bucuresti, informeaza MApN. In cadrul ceremoniei, va fi numit si noul comandant al Diviziei Multinationale de Sud-Est, generalul de brigada Ovidiu-Liviu Uifaleanu, care pana la aceasta data a indeplinit functia de comandant al Brigazii 81 Mecanizata General Grigore Balan, el avand in cariera misiuni internationale in Afganistan si Bosnia.

Buddy este un robot care stie sa danseze si are grija de casa ta [VIDEO]

Buddy se afla in centrul unei noi campanii pe IndieGoGo, fiind un robot capabil de cateva trucuri interesante. Dupa cumputem vedea, in zilele noastre oamenii nu au foarte multa incredere inmajoritatea robotilor. Mai norocoasedin acest punct de vedere sunt modelele similare lui Buddy: dispozitive mai mult sau mai putin dragalase, care ar trebui sa te [] Buddy este un robot care stie sa danseze si are grija de casa ta [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )