Libnet.ro
UNICEF

14:00

Adrian Mutu se insoara pentru a treia oara. Fotbalistul a cerut-o in casatorie pe iubita sa Sandra Bachici: Mi-am pierdut controlul pentru dragostea ta (FOTO)

B1 B1,
Adrian Mutu se insoara pentru a treia oara. Fotbalistul a cerut-o in casatorie pe iubita sa Sandra Bachici: Mi-am pierdut controlul pentru dragostea ta (FOTO)

Adrian Mutu a decis sa se casatoreasca pentru a treia oara. Fotbalistul a anunt pe o retea de socializare logodna cu frumoasa Sandra Bachici 21 de ani). in acest moment, Adrian Mutu se afla in. continuă pe B1

Cu noroc? Adrian Mutu, gata pentru a treia nunta

Dupa doua divorturi si multe relatii trecatoare, Adrian Mutu este pregatit sa mearga din nou in fata altarului. Cea care i-a furat inima este Sandra Bachici, o fosta Miss Romania si fosta logodnica a.

Caru' cu Vedete: Ramona Gabor dezvaluie in ce vila de lux traieste Moni! Arata ca in filme; Gabriel Cotabita a ajuns din nou pe mana medicilor; Adrian Mutu se insoara! Si-a cerut iubita de sotie

Alian Puscas - Primele declaratii dupa ce a devenit mamica. In acest weekend, Alina Puscas a devenit pentru prima data mamica. Video Music Awards 2015: castigatorii si momentele importante ale serii. Seara trecuta a avut loc decernarea.

Adrian Mutu se insoara. Cine este a treia femeie pe care o duce la altar

Celebrul fotbalist Adrian Mutu s-a logodit, dupa sase luni de relatie, cu Miss Romania 2010, Sandra Bachici.

Cum a cerut-o de sotie Adrian Mutu pe Sandra in Turcia

Adrian Mutu a cerut-o de sotie pe Sandra intr-un apartament de luc din hotelul Mardan Palace din Antalya, Turcia. Iata ce inel i-a oferit fotbalistul si ce cuvinte i-a adresat.

Bang! Bang! pentru Adrian Mutu. Patronul Briliantului, o mare vedeta de laBollywood, a castigat numai anul trecut 75 de milioane de dolari din filme

Ajuns la 36 de ani, fostul star al primei reprezentative se pregateste in Turcia pentru cea mai exotica experienta a carierei salei, la un club patronat de un star de la Bollywood.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )