Libnet.ro
UNICEF

12:15

Adrian Mutu si-a acceptat pozitia de rezerva in primul meci la ASA

Online Sport Online Sport,
Adrian Mutu si-a acceptat pozitia de rezerva in primul meci la ASA

Revenit in Liga 1 la cei 37 ani ai sai, Adrian Mutu nu a avut parte de debutul pe care si-l dorea, dar spune ca nu regreta alegerea facuta de a evolua pentru ASA Tg. Mures. continuă pe Online Sport

Adrian Mutu, atac fara precedent la adresa unui fotbalist

Adrian Mutu a lansat un atac dur la adresa unui fotbalist, caruia ii transmite ca este la grupa mica si ca merita sa fie tras de urechi. intr-un mesaj publicat pe Facebook, Adrian Mutu l-a criticat dur pe.

Adrian Mutu a dezvaluit care au fost jucatorii care i-au marcat cariera:,,Daca ai reusit sa furi ceva de la fiecare, inseamna ca poti ajunge un bun fotbalist

Adrian Mutu 37 de ani) a acordat un interviu pentru site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar printre subiectele abordate s-au numarat viitoarea meserie, jucatorii care i-au influentat cariera de fotbalist, meciul sau de retragere si motivul intoarcerii in Romania.

Mama lui Adrian Mutu, nemultumita de nora

Nici nu s-a insurat bine ca Adrian Mutu are deja probleme in familie. mai precis, mama lui, Rodica, nu este tocmai multumita de noua alegere a fiului.

Adrian Mutu e mai hotarat ca niciodata. Dupa ce s-a casatorit cu Sandra Bachici, briliantul a facut un mare anunt

S-a insurat in urma cu putin timp, iar dupa ce si-a aranjat viata sentimentala, alaturi de frumoasa Sandra Bachici, acum se axeaza pe cariera! Adi Mutu a facut marele anunt in urma cu doar cateva.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )